Transkriptioiden käyttö Google Meetissä

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Kokouksista voidaan luoda automaattinen transkriptio.

Katso, mitkä Google Workspacen versiot tukevat transkriptioita
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
  • Workspace Individual

Tärkeää:

• Transkriptio-ominaisuutta voi tällä hetkellä käyttää Google Meetin tietokoneversiolla.
  • Transkriptio ei ehkä ole tarkka, jos kokouksen kieli on jokin muu kuin englanti.
  • Kokoustranskriptiot ovat automaattisesti päällä kaikilla muilla Workspacen versioilla kuin Google Workspace for Educationin opiskelijalisensseillä, joilla transkriptiot ovat oletuksena pois päältä. Lue lisää transkriptioiden asetuksista.

Voit tallentaa kokoustranskriptioita vain, seuraavissa on riittävästi tallennustilaa:

• Workspace-organisaation Google Drivessa ja
  • kokouksen järjestäjän Drivessa.

Transkriptioiden laittaminen päälle Google Meetissä

Tärkeää:

• Transkriptiot tallentuvat kokouksen järjestäjän Google Driveen.
  • Transkriptiot sisältävät kokouksessa puhutut asiat, mutta eivät kokouksen chat-viestejä.

Jos järjestäjän tehtävät ovat pois päältä, kuka tahansa järjestäjän verkkotunnuksessa voi laittaa transkriptiot päälle. Jos järjestäjän tehtävät ovat päällä, vain järjestäjä ja apujärjestäjät voivat laittaa transkriptiot päälle.

1. Aloita uusi kokous tai liity kokoukseen Google Meetin tietokoneversiolla.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Toiminnot ja sitten Transkriptiot ja sitten Aloita litterointi ja sitten Aloita.

Vinkki: Kun kokouksen transkriptio on päällä, kaikki näkevät kokouksen vasemmassa yläkulmassa transkriptiokuvakkeen .

Transkription lopettaminen:

1. Klikkaa Toiminnot ja sitten Transkriptiot ja sitten Lopeta litterointi ja sitten Lopeta.

Vinkkejä:

• Transkriptio päättyy automaattisesti, kun kaikki osallistujat ovat poistuneet kokouksesta.
  • Et voi keskeyttää transkriptiota, mutta voit lopettaa kokouksen transkription ja aloittaa uuden transkription samassa kokouksessa.
    • Transkriptiolle luodaan jokaisella käynnistyskerralla uusi tiedosto.

Transkription hakeminen

Kun kokous päättyy, kokouksen transkriptio lähetetään sähköpostitse automaattisesti seuraaville:

• järjestäjä
  • apujärjestäjät
  • transkription käyttöön ottanut.

Vinkki: Transkription luominen kestää pidempään, jos kokous kestää kauan. Voi kestää hetki, ennen kuin saat automaattisen sähköpostiviestin.

Transkriptio liitetään myös kokouksen Google Kalenteri ‑tapahtumaan.

• Kaikki järjestäjän organisaation kutsutut osallistujat voivat avata kyseisen liitteen.
  • Jos järjestäjän organisaatiosta on kutsuttu yli 200 osallistujaa, transkriptio on vain järjestäjän, apujärjestäjien ja transkription käyttöön ottaneen saatavilla.