Brug transskribering i Google Meet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan få en automatisk transskription af dit møde.

Se, hvilke Google Workspace-udgaver der tilbyder transskribering
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
  • Workspace Individual

Vigtigt!

• Transskribering er i øjeblikket tilgængelig for Google Meet-brugere på computer.
  • Mødetransskriptioner af andre sprog end engelsk er ikke nøjagtige.
  • Transskribering af møder er som standard aktiveret for alle Workspace-udgaver undtagen Google Workspace for Education med en elevlicens, hvor mødetransskriptioner som standard er deaktiveret. Få flere oplysninger om indstillinger for transskribering.

Du kan kun optage mødetransskriptioner, hvis der er nok ledig plads på:

• Din organisations Google Drev
  • Mødeværtens Drev

Aktivér transskribering i Google Meet

Vigtigt!

• Transskriptioner gemmes på mødearrangørens Google Drev-konto.
  • Transskriptioner indeholder det, der er blevet sagt på et møde, men ikke chatbeskederne.

Hvis værtsadministration er deaktiveret, kan alle fra værtens domæne aktivere transskribering. Hvis værtsadministration er aktiveret, er det kun værten og medværterne, der kan aktivere transskribering.

1. Deltag eller start et møde i Google Meet på din computer.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Aktiviteter og derefter Transskriptioner og derefter Start en transskription og derefter Start.

Tip! Når mødetransskribering er aktiveret, vises ikonet øverst til venstre for alle i mødet.

Sådan stopper du transskriberingen:

1. Klik på Aktiviteter og derefter Transskriptioner og derefter Stop transskription og derefter Stop.

Tip!

• Når alle deltagere forlader mødet, stopper transskriberingen automatisk.
  • Du kan ikke sætte transskriberingen på pause, men du kan stoppe én mødetransskribering og starte en ny i det samme møde.
    • Du får en separat transskriptionsfil, hver gang du starter en transskribering.

Find en transskription

Når dit møde slutter, sendes der en automatisk mail med et link til mødetransskriptionen. Mailen sendes til:

• værten
  • alle medværter
  • den person, der aktiverede transskriptionen

Tip! Det tager længere tid at behandle transskriptioner af længere møder. Der kan derfor gå lidt tid, før du modtager din automatiske mail.

Transskriptionen bliver også vedhæftet til mødets begivenhed i Google Kalender.

• Alle gæster fra værtens organisation kan åbne den vedhæftede fil.
  • Hvis der er mere end 200 gæster fra værtens organisation, er transskriptionen kun tilgængelig for værten, medværter og den bruger, der har aktiveret transskriberingen.