Utilitzar transcripcions amb Google Meet

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Pots obtenir una transcripció automàtica de la reunió.

Consultar quines edicions de Google Workspace tenen transcripcions
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
  • Workspace Individual

Important:

• Actualment, la funció Transcripcions està disponible per als usuaris de Google Meet en un ordinador o un portàtil.
  • Les transcripcions de les reunions en idiomes que no són en anglès no són precises.
  • Les transcripcions de les reunions estan activades de manera predeterminada en totes les edicions de Workspace, excepte Google Workspace for Education amb llicència d'estudiant, on les transcripcions de les reunions estan desactivades de manera predeterminada. Obtén més informació sobre la configuració de Transcripcions.

Només pots gravar les transcripcions de les reunions si hi ha prou espai lliure a:

• Google Drive de la teva organització de Workspace
  • Drive de l'amfitrió de la reunió

Activar les transcripcions a Google Meet

Important:

• Les transcripcions es desen al compte de Google Drive de l'organitzador de la reunió.
  • Les transcripcions contenen les paraules que s'enuncien en una reunió, però no els missatges de xat de la reunió.

Si la gestió d'amfitrions està desactivada, qualsevol persona del domini de l'amfitrió pot activar Transcripcions. Si la gestió d'amfitrions està activada, només l'amfitrió i els coamfitrions poden activar Transcripcions.

1. A l'ordinador, uneix-te a una reunió o inicia'n una a Google Meet.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats i, a continuació, Transcripcions i, a continuació, Inicia una transcripció i, a continuació, Inicia.

Consell: quan les transcripcions de les reunions estan activades, es mostra una icona de Transcripcions a la part superior esquerra per a tots els participants de la reunió.

Per aturar Transcripcions:

1. Fes clic a Activitats i, a continuació, Transcripcions i, a continuació, Atura la transcripció i, a continuació, Atura.

Consells:

• Quan tots els participants surten de la reunió, Transcripcions s'atura automàticament.
  • No pots posar en pausa Transcripcions, però pots aturar la transcripció d'una reunió i iniciar-ne una de nova a la mateixa reunió.
    • Rebràs un fitxer de transcripció independent cada vegada que iniciïs Transcripcions.

Cercar una transcripció

Quan la reunió finalitzi, s'enviarà un correu electrònic automàtic amb un enllaç a la transcripció de la reunió a:

• L'amfitrió.
  • Qualsevol coamfitrió.
  • La persona que ha activat Transcripcions.

Consell: les transcripcions de reunions més llargues tarden més a processar-se. El correu electrònic automàtic pot tardar un temps en arribar.

La transcripció també s'adjunta a l'esdeveniment de Google Calendar de la reunió.

• Tots els convidats de l'organització de l'amfitrió poden obrir el fitxer adjunt.
  • Si hi ha més de 200 convidats a l'organització de l'amfitrió, la transcripció només estarà disponible per a l'amfitrió, els coamfitrions i la persona que hagi activat Transcripcions a la reunió.