Kan ikke bekrefte telefonnummeret

Hvis du har problemer med å sende eller motta SMS-bekreftelseskoden, kan du prøve fremgangsmåten nedenfor for å fullføre bekreftelsen av telefonnummeret ditt for bruk i Google Meet-appen:

Trinn 1: Sjekk telefonnummeret ditt

Sjekk at du har skrevet inn riktig telefonnummer, inkludert landskoden.

Trinn 2: Sjekk at du har god wifi-tilkobling eller tilkobling til mobildata

• Sjekk innstillingene dine:
    • Enten wifi eller mobildata må være på.
    • Flymodus må være av.
  • Flytt deg til et sted med bedre signal. Ikonet for wifi eller mobildata må ha minst 1 strek.
  • Du kan teste tilkoblingen ved å åpne en nettleser, for eksempel Chrome eller Safari. Gå til et nettsted og se om det lastes inn.

Trinn 3: Sjekk at du kan motta SMS-er

• Sjekk innstillingene dine:
    • Mobilsignalet må være på.
    • Flymodus må være av.
  • Be en venn om å tekste deg for å sjekke at telefonen din virker.

Trinn 4: Be om en ny bekreftelseskode

På skjermen for bekreftelseskoden kan du også be om å få koden på nytt.

• Hvis du ikke får noen tekstmelding, trykker du på Send SMS på nytt.
  • Hvis du har mobildekning, men ikke får SMS-en, kan du be om å bli oppringt ved å trykke på Ring meg.

Trinn 5: Prøv å reparere appen

Avslutt appen og start den på nytt på Chromebook

1. Velg et klokkeslett nederst til høyre.
  2. Åpne Innstillinger Innstillinger.
  3. Velg Apper → Administrer appene dine. Velg Meet i listen over apper.
  4. Velg Tving avslutning. Åpne Meet på nytt.

Avinstaller appen og installer den på nytt

1. Avinstaller Meet.
  2. Last ned Meet på nytt .
  3. Åpne Meet-appen .

Start enheten din på nytt

1. Slå av enheten.
  2. Slå den på igjen.
  3. Åpne Meet-appen.