Kan het telefoonnummer niet bevestigen

Als u de sms met verificatiecode niet kunt aanvragen of krijgen, kunt u deze stappen volgen om uw telefoonnummer te bevestigen en te gebruiken in de Google Meet-app:

Stap 1: Check uw telefoonnummer

Zorg dat u uw telefoonnummer correct en met de juiste landcode invoert.

Stap 2: Check of u een goede wifi-verbinding of mobiele dataverbinding heeft

• Check uw instellingen:
    • Zorg dat wifi of mobiele data aanstaat.
    • Zorg dat de vliegtuigmodus uitstaat.
  • Ga naar een plek waar u een betere verbinding heeft. Het icoon van uw wifi of mobiele data moet minimaal 1 streepje hebben.
  • U kunt uw verbinding testen door een browser te openen, zoals Chrome of Safari. Ga naar een website om te zien of deze wordt geladen.

Stap 3: Check of u sms'jes kunt krijgen

• Check uw instellingen:
    • Zorg dat het mobiele signaal aanstaat.
    • Zorg dat de vliegtuigmodus uitstaat.
  • Vraag iemand u een sms te sturen om te zien of uw telefoon werkt.

Stap 4: Vraag een nieuwe verificatiecode aan

Op het verificatiecodescherm kunt u de code opnieuw aanvragen.

• Als u geen sms krijgt, tikt u op Sms opnieuw verzenden.
  • Als u een mobiele verbinding heeft en de sms niet krijgt, kunt u een telefoongesprek aanvragen door op Bel me te tikken.

Stap 5: Probeer de app te herstellen

Afsluiten en opnieuw starten op uw Chromebook

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Open Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer Apps → Je apps beheren. Selecteer Meet in de lijst met apps.
  4. Kies Gedwongen stoppen. Open Meet opnieuw.

De app verwijderen en opnieuw installeren

1. Verwijder Meet.
  2. Download Meet  opnieuw.
  3. Open de Meet-app .

Uw apparaat opnieuw opstarten

1. Zet uw apparaat uit.
  2. Zet het weer aan.
  3. Open de Meet-app.