Ansluta ett Google-konto till Meet

Du måste ansluta Google-kontot eller telefonnumret för att använda Google Meet. Tillgängliga Google-konton läggs automatiskt till i Meet när du öppnar appen. När du ansluter Google-kontot till samtalskontot i Meet-appen:

• Går det att använda Meet-samtal på olika enheter.
  • Personer som har ditt telefonnummer eller din Google-kontoinformation, till exempel Gmail-adressen:
    • Känner till att du använder Meet-samtal.
    • Får ringa dig med Meet-appen.

Viktigt! På iPhone och iPad kan du:

• Inte ändra kontots telefonnummer.
  • Endast ta bort Google-kontot från enheten.

Det går att ändra kontots telefonnummer med en dator. Läs om att ändra Google-kontots telefonnummer.

Ladda ned den senaste versionen av Meet-appen på din iPhone eller iPad.

Lägga till Google-kontot i Meet

1. Öppna appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Logga in på ditt Google-konto.
    • Meet lägger automatiskt till tillgängliga Google-konton.

Lägga till ditt samtalskonto

1. Öppna appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på navigeringsmenyn följt av Inställningar .
  3. Tryck på Lägg till samtalskonto intill Konto.
  4. Ange ditt telefonnummer.
  5. Verifiera telefonnumret genom att följa verifieringsstegen.

Lägga till Google-kontot i samtalskontot

Viktigt! Det går endast att koppla ett Google-konto till ett samtalskonto.

Gör så här om du inte lade till ditt Google-konto i samtalskontot när du registrerade dig:

1. Öppna appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Byt till ditt samtalskonto uppe till höger.
  3. Tryck på navigeringsmenyn .
  4. Tryck på Inställningar följt av Samtalsinställningar följt av Samtalskonto.
  5. Välj Google-kontot som du vill lägga till.
    • Tryck på Lägg till konto om du inte har något konto på enheten.

Ta bort Google-kontot från Meet

Följande händer när du tar bort ett Google-konto:

• Du loggas ut från Meet-samtal på alla enheter, förutom från enheten som har verifierats med ditt telefonnummer.
  • Telefonnumret länkas inte längre till Google-kontot i Meet-samtal.

Ta bort ditt Google-konto:

1. Öppna appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Byt till ditt samtalskonto uppe till höger.
  3. Tryck på navigeringsmenyn .
  4. Tryck på Inställningar följt av Samtalsinställningar följt av Samtalskonto.
  5. Tryck på Ta bort Google-kontot från samtal.

Koppla bort e-post från Google Meet-samtal

När du inaktiverar nåbarhet med e-post kan du:

• Framstå som onåbar på din e-postadress.
  • Lämna grupper som du deltar i med e-postadressen.
  • Fortsätta vara inloggad på Meet.
  • Fortfarande skapa och gå med i möten genom att byta till e-postkontot.

Så här kopplar du bort e-post från Meet-samtal:

1. Öppna Meet-appen .
  2. Byt till ditt samtalskonto uppe till höger.
  3. Tryck på navigeringsmenyn .
  4. Tryck på Inställningar följt av Samtalsinställningar följt av Samtalskonto.
  5. Inaktivera Andra får kontakta dig med din e-postadress under Google-konto.