Ansluta ett Google-konto till Meet

Du måste ansluta Google-kontot eller telefonnumret för att använda Google Meet. Tillgängliga Google-konton läggs automatiskt till i Meet när du öppnar appen. När du ansluter Google-kontot till samtalskontot i Meet-appen:

• Går det att använda Meet-samtal på olika enheter.
  • Personer som har ditt telefonnummer eller din Google-kontoinformation, till exempel Gmail-adressen:
    • Känner till att du använder Meet-samtal.
    • Får ringa dig med Meet-appen.

Lägga till Google-kontot i Meet

Använd samtal på flera enheter och få åtkomst till Meet-funktioner på datorn genom att lägga till ditt Google-konto utöver ditt telefonnummer. Läs mer om att komma igång med samtal i Google Meet.

1. Logga in på meet.google.com/calling/ på datorn.
  2. Logga in på ditt Google-konto.
    • Meet lägger automatiskt till tillgängliga Google-konton.

Ta bort Google-kontot från Meet

Viktigt! Det går inte att använda Meet-samtal i webbläsaren när du tar bort Google-kontot.

Följande händer när du tar bort ett Google-konto:

• Du loggas ut från Meet-samtal på alla enheter, förutom från enheten som har verifierats med ditt telefonnummer.
  • Det går fortfarande att ringa samtal och skicka meddelanden på enheten som har verifierats med ditt telefonnummer.
  • Telefonnumret länkas inte till Google-kontot i Meet.

Så här tar du bort Google-kontot från Meet i webbläsaren:

1. Logga in på meet.google.com/calling/ på datorn.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Konto följt av Ta bort Google-kontot.
  4. Klicka på Ta bort konto.