Koble en Google-konto til Meet

For å bruke Google Meet må du koble til Google-kontoen din eller telefonnummeret ditt. De tilgjengelige Google-kontoene dine blir automatisk lagt til i Meet når du åpner appen. Når du kobler Google-kontoen til ringekontoen din i Meet-appen, skjer følgende:

• Du kan bruke Meet-anrop på flere forskjellige enheter.
  • Folk som har telefonnummeret ditt eller Google-kontoinformasjonen din, for eksempel Gmail-adressen, kan
    • se at du bruker Meet-anrop
    • ringe deg via Meet-appen

Legg til Google-kontoen din i Meet

For å bruke anrop på flere enheter og få tilgang til Meet-funksjoner må du legge til Google-kontoen din på en datamaskin i tillegg til telefonnummeret. Finn ut hvordan du kommer i gang med anrop i Google Meet.

1. Logg på meet.google.com/calling/ på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
    • Meet legger automatisk til tilgjengelige Google-kontoer.

Fjern Google-kontoen din fra Meet

Viktig: Hvis du fjerner Google-kontoen din, kan du ikke bruke Meet-anrop i nettleseren din.

Dette skjer når du fjerner Google-kontoen din:

• Du blir logget av Meet-anrop på alle enhetene dine, unntatt enheten som er bekreftet med telefonnummeret ditt.
  • Du kan fortsatt ringe og sende meldinger på enheten som er bekreftet med telefonnummeret ditt.
  • Telefonnummeret ditt er ikke lenger knyttet til Google-kontoen din i Meet.

Slik fjerner du Google-kontoen din fra Meet i nettleseren din:

1. Logg på meet.google.com/calling/ på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Konto og så Fjern Google-kontoen.
  4. Klikk på Fjern kontoen.