Een Google-account koppelen aan Meet

Als u Google Meet wilt gebruiken, moet u uw Google-account of telefoonnummer koppelen. Als u de app opent, worden uw beschikbare Google-accounts automatisch toegevoegd aan Meet. Als u uw Google-account aan uw belaccount koppelt in de Meet-app, geldt het volgende:

• U kunt Bellen via Meet gebruiken op verschillende apparaten.
  • Mensen die uw telefoonnummer of Google-accountgegevens hebben, zoals uw Gmail-adres, kunnen het volgende:
    • Zien dat u Bellen via Meet gebruikt.
    • U bellen via de Meet-app.

Download de nieuwste versie van de Meet-app op uw Android-apparaat.

Uw Google-account toevoegen aan Meet

1. Open de Meet-app .
  2. Log in met uw Google-account.
    • Meet voegt automatisch de beschikbare Google-accounts toe.

Uw belaccount toevoegen

1. Open de Meet-app .
  2. Tik op Navigatiemenu  en dan Instellingen .
  3. Tik naast Account op Belaccount toevoegen.
  4. Voer uw telefoonnummer in.
  5. Volg de verificatiestappen om uw telefoonnummer te bevestigen.

Uw Google-account toevoegen aan uw belaccount

Belangrijk: U kunt maar 1 Google-account koppelen aan een belaccount.

Als u uw Google-account niet aan uw belaccount heeft toegevoegd toen u zich aanmeldde, volgt u deze stappen:

1. Open de Meet-app .
  2. Schakel rechtsboven over naar uw belaccount.
  3. Tik op Navigatiemenu .
  4. Tik op Instellingen en dan Gespreksinstellingen en dan Belaccount.
  5. Selecteer het Google-account dat u wilt toevoegen.
    • Als u geen account op uw apparaat heeft, tikt u op Account toevoegen.

Uw Google-account verwijderen uit Meet

Als u uw Google-account verwijdert, gebeurt het volgende:

• U wordt uitgelogd bij Bellen via Meet op alle apparaten, behalve het apparaat waarop u uw telefoonnummer heeft bevestigd.
  • Uw telefoonnummer is niet meer gekoppeld aan uw Google-account in Meet.

Zo verwijdert u uw Google-account:

1. Open de Meet-app .
  2. Schakel rechtsboven over naar uw belaccount.
  3. Tik op Navigatiemenu .
  4. Tik op Instellingen  en dan Gespreksinstellingen en dan Belaccount.
  5. Tik op Mijn Google-account verwijderen uit belaccount.

Uw e-mailadres ontkoppelen van Bellen via Google Meet

Als u de bereikbaarheid per e-mail voor Bellen via Meet uitzet, geldt het volgende:

• Er wordt getoond dat u niet bereikbaar bent via uw e-mailadres.
  • U verlaat groepen waaraan u deelneemt met uw e-mailadres.
  • U blijft ingelogd bij Meet.
  • U kunt nog steeds vergaderingen maken en eraan deelnemen met uw e-mailaccount.

Zo ontkoppelt u uw e-mailadres van Bellen via Meet:

1. Open de Meet-app .
  2. Schakel rechtsboven over naar uw belaccount.
  3. Tik op Navigatiemenu .
  4. Tik op Instellingen en dan Gespreksinstellingen en dan Belaccount.
  5. Zet onder Google-account de optie Mensen kunnen contact met je opnemen via je e-mailadres uit.