Google-tilin yhdistäminen Meetiin

Jos haluat käyttää Google Meetiä, sinun on yhdistettävä Google-tili tai puhelinnumero. Käytettävissä olevat Google-tilit lisätään automaattisesti Meetiin, kun avaat sovelluksen. Kun yhdistät Google-tilin puhelutiliin Meet-sovelluksessa

• voit käyttää Meet-puheluita eri laitteilla.
  • Henkilöt, joilla on puhelinnumerosi tai Google-tilisi tiedot, kuten Gmail-osoitteesi
    • tietävät, että käytät Meet-puheluita
    • voivat soittaa sinulle Meet-sovelluksella.

Google-tilin lisääminen Meetiin

Jos haluat käyttää puheluita useilla laitteilla ja hyödyntää Meetin ominaisuuksia, sinun on lisättävä puhelinnumeron lisäksi myös Google-tili. Lue lisää Google Meet ‑puheluiden käytön aloittamisesta.

1. Kirjaudu tietokoneella osoitteeseen meet.google.com/calling/.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
    • Meet lisää saatavilla olevat Google-tilit automaattisesti.

Google-tilin poistaminen Meetistä

Tärkeää: Kun poistat Google-tilisi, et voi käyttää Meet-puheluita selaimellasi.

Kun poistat Google-tilisi

• olet kirjautunut ulos Meet-puheluista kaikilla laitteilla lukuun ottamatta laitetta, joka on vahvistettu puhelinnumerollasi
  • voit edelleen soittaa puheluita ja lähettää viestejä laitteella, joka on vahvistettu puhelinnumerollasi
  • puhelinnumeroasi ei linkitetä Google-tiliisi Meetissä.

Näin poistat Google-tilisi Meetistä selaimella:

1. Kirjaudu tietokoneella osoitteeseen meet.google.com/calling/.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset .
  3. Valitse Tili ja sitten Poista Google-tili.
  4. Valitse Poista tili.