Knyt en Google-konto til Meet

Hvis du vil bruge Google Meet, skal du tilknytte din Google-konto eller dit telefonnummer. Dine tilgængelige Google-konti føjes automatisk til Meet, når du åbner appen. Følgende sker, når du knytter din Google-konto til din opkaldskonto i Meet-appen:

• Du kan bruge Meet-opkald på flere forskellige enheder.
  • Personer med dit telefonnummer eller dine Google-kontooplysninger, f.eks. din Gmail-adresse, kan:
    • Se, at du bruger Meet-opkald.
    • Ringe til dig med Meet-appen.

Vigtigt! På din iPhone og iPad kan du:

• Ikke ændre telefonnummeret på din konto.
  • Kun fjerne din Google-konto fra enheden.

Brug din computer til at ændre telefonnummeret på din konto. Se, hvordan du ændrer et telefonnummer på din Google-konto.

Download den nyeste version af Meet-appen på din iPhone eller iPad.

Føj din Google-konto til Meet

1. Åbn Meet-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind med din Google-konto.
    • Meet tilføjer automatisk tilgængelige Google-konti.

Tilføj din opkaldskonto

1. Åbn Meet-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på navigationsmenuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Tilføj opkaldskonto ud for "Konto".
  4. Angiv dit telefonnummer.
  5. Følg verificeringstrinnene for at verificere dit telefonnummer.

Føj din Google-konto til din opkaldskonto

Vigtigt! Du kan kun knytte én Google-konto til en opkaldskonto.

Hvis du ikke føjede din Google-konto til din opkaldskonto, da du tilmeldte dig, skal du følge disse trin:

1. Åbn appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Skift til din opkaldskonto øverst til højre.
  3. Tryk på navigationsmenuen .
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Opkaldskonto.
  5. Vælg den Google-konto, du vil tilføje.
    • Hvis du ikke har en konto på din enhed, skal du trykke på Tilføj konto.

Fjern din Google-konto fra Meet

Når du fjerner din Google-konto:

• Logges du ud af Meet-opkald på alle dine enheder med undtagelse af den, der er verificeret med dit telefonnummer.
  • Knyttes dit telefonnummer ikke længere til din Google-konto i Meet-opkald.

Sådan fjerner du din Google-konto:

1. Åbn Meet-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Skift til din opkaldskonto øverst til højre.
  3. Tryk på navigationsmenuen .
  4. Tryk på Indstillinger og derefterIndstillinger for opkald og derefter Opkaldskonto.
  5. Tryk på Deaktiver opkald for min Google-konto.

Fjern tilknytningen af din mailadresse fra Google Meet-opkald

Når du fjerner tilknytningen af din mailadresse:

• Vises du som utilgængelig via din mailadresse.
  • Forlader du grupper, du har tilmeldt dig med din mailadresse.
  • Forbliver du logget ind på Meet.
  • Du kan stadig oprette og deltage i møder ved at skifte til din mailkonto.

Sådan fjerner du tilknytningen af din mail fra Meet-opkald:

1. Åbn Meet-appen .
  2. Skift til din opkaldskonto øverst til højre.
  3. Tryk på navigationsmenuen .
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Opkaldskonto.
  5. Deaktiver Andre kan kontakte dig via din mailadresse under "Google-konto".