Connectar un Compte de Google a Meet

Per utilitzar Google Meet, has de connectar el teu Compte de Google o el teu número de telèfon. Els Comptes de Google disponibles s'afegiran automàticament a Meet quan obris l'aplicació. En connectar el teu Compte de Google al compte per a trucades a l'aplicació Meet:

• Podràs utilitzar Trucades de Meet en diversos dispositius.
  • Les persones que tinguin el teu número de telèfon o la informació del teu Compte de Google, com ara l'adreça de Gmail, poden:
    • Saber que utilitzes Trucades de Meet.
    • Trucar-te amb l'aplicació Meet.

Afegir un Compte de Google a Meet

A l'ordinador, per fer servir les trucades en diversos dispositius i accedir a les funcions de Meet, has d'afegir el teu Compte de Google, a més del número de telèfon. Obtén informació sobre com pots començar a fer trucades amb Google Meet.

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google.
    • Meet afegeix automàticament els Comptes de Google disponibles.

Suprimir un Compte de Google de Meet

Important: si suprimeixes el teu Compte de Google, no podràs fer servir Trucades de Meet al navegador.

Per suprimir el teu Compte de Google:

• Has de tenir la sessió tancada a Trucades de Meet en tots els dispositius, excepte al dispositiu que s'ha verificat amb el teu número de telèfon.
  • Pots continuar fent trucades i enviant missatges des del dispositiu verificat amb el teu número de telèfon.
  • El número de telèfon no s'enllaçarà al teu Compte de Google a Meet.

Per suprimir el teu Compte de Google de Meet al navegador:

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració .
  3. Fes clic a Compte i, a continuació, Suprimeix el Compte de Google.
  4. Fes clic a Suprimeix el compte.