Ansluta ett Google-konto till Meet

Om du vill använda Google Meet måste du ansluta ditt Google-konto och eventuellt ditt telefonnummer. Tillgängliga Google-konton läggs automatiskt till i Meet när du öppnar appen. När du ansluter Google-kontot till samtalskontot i Meet-appen:

• Går det att använda Meet-samtal på olika enheter.
  • Personer som har ditt telefonnummer eller din Google-kontoinformation, till exempel Gmail-adressen:
    • Känner till att du använder Meet-samtal.
    • Får ringa dig med Meet-appen.

Viktigt! På iPhone och iPad kan du:

• Inte ändra kontots telefonnummer.
  • Endast ta bort Google-kontot från enheten.

Det går att ändra kontots telefonnummer med en dator. Läs om att ändra Google-kontots telefonnummer.

Ladda ned den senaste versionen av Meet-appen på din iPhone eller iPad.

Lägga till Google-kontot i Meet

1. Öppna appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Logga in på ditt Google-konto.
    • Meet lägger automatiskt till tillgängliga Google-konton.

Lägga till ditt samtalskonto

1. Öppna appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på navigeringsmenyn följt av Inställningar .
  3. Tryck på Lägg till samtalskonto intill Konto.
  4. Ange ditt telefonnummer.
  5. Verifiera telefonnumret genom att följa verifieringsstegen.

Lägga till Google-kontot i samtalskontot

Viktigt! Det går endast att koppla ett Google-konto till ett samtalskonto.

Gör så här om du inte lade till ditt Google-konto i samtalskontot när du registrerade dig:

1. Öppna appen Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Byt till ditt samtalskonto uppe till höger.
  3. Tryck på navigeringsmenyn .
  4. Tryck på Inställningar följt av Samtalsinställningar följt av Samtalskonto.
  5. Välj Google-kontot som du vill lägga till.
    • Tryck på Lägg till konto om du inte har något konto på enheten.

Radera ditt Meet-samtalskonto på enheten

Om du raderar Meet-samtal går det inte att ringa eller ta emot samtal i Meet på enheten.

1. Öppna Meet-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Byt till ditt samtalskonto uppe till höger.
  3. Tryck på navigeringsmenyn följt av Inställningar.
  4. Tryck på Samtalsinställningar följt av Samtalskonto följt av Radera samtalskonto.

Koppla bort e-post från Google Meet-samtal

När du inaktiverar nåbarhet med e-post kan du:

• Framstå som onåbar på din e-postadress.
  • Lämna grupper som du deltar i med e-postadressen.
  • Fortsätta vara inloggad på Meet.
  • Fortfarande skapa och gå med i möten genom att byta till e-postkontot.

Så här kopplar du bort e-post från Meet-samtal:

1. Öppna Meet-appen .
  2. Byt till ditt samtalskonto uppe till höger.
  3. Tryck på navigeringsmenyn .
  4. Tryck på Inställningar följt av Samtalsinställningar följt av Samtalskonto.
  5. Inaktivera Andra får kontakta dig med din e-postadress under Google-konto.