Een Google-account koppelen aan Meet

Als u Google Meet wilt gebruiken, moet u uw Google-account en eventueel uw telefoonnummer koppelen. Als u de app opent, worden uw beschikbare Google-accounts automatisch toegevoegd aan Meet. Als u uw Google-account aan uw belaccount koppelt in de Meet-app, geldt het volgende:

• U kunt Bellen via Meet gebruiken op verschillende apparaten.
  • Mensen die uw telefoonnummer of Google-accountgegevens hebben, zoals uw Gmail-adres, kunnen het volgende:
    • Zien dat u Bellen via Meet gebruikt.
    • U bellen via de Meet-app.

Belangrijk: Het volgende geldt voor iPhones en iPads:

• Hierop kunt u het telefoonnummer in uw account niet wijzigen.
  • U kunt alleen uw Google-account verwijderen van deze apparaten.

Als u het telefoonnummer in uw account wilt wijzigen, kunt u een computer gebruiken. Bekijk hoe u een telefoonnummer wijzigt in uw Google-account.

Download de nieuwste versie van de Meet-app op uw iPhone of iPad.

Uw Google-account toevoegen aan Meet

1. Open de Meet-app op uw iPhone of iPad.
  2. Log in met uw Google-account.
    • Meet voegt automatisch de beschikbare Google-accounts toe.

Uw belaccount toevoegen

1. Open de Meet-app op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Navigatiemenu  en dan Instellingen .
  3. Tik naast Account op Belaccount toevoegen.
  4. Voer uw telefoonnummer in.
  5. Volg de verificatiestappen om uw telefoonnummer te bevestigen.

Uw Google-account toevoegen aan uw belaccount

Belangrijk: U kunt maar 1 Google-account koppelen aan een belaccount.

Als u uw Google-account niet aan uw belaccount heeft toegevoegd toen u zich aanmeldde, volgt u deze stappen:

1. Open de Meet-app op uw iPhone of iPad.
  2. Schakel rechtsboven over naar uw belaccount.
  3. Tik op Navigatiemenu .
  4. Tik op Instellingen en dan Gespreksinstellingen en dan Belaccount.
  5. Selecteer het Google-account dat u wilt toevoegen.
    • Als u geen account op uw apparaat heeft, tikt u op Account toevoegen.

Uw account voor Bellen via Meet verwijderen van uw apparaat

Als u Bellen via Meet verwijdert, kunt u niet bellen of gebeld worden via Meet op het apparaat.

1. Open de Meet-app  op uw iPhone of iPad.
  2. Schakel rechtsboven over naar uw belaccount.
  3. Tik op Navigatiemenu en dan Instellingen.
  4. Tik op Gespreksinstellingen en dan Belaccount en dan Belaccount verwijderen.

Uw e-mailadres ontkoppelen van Bellen via Google Meet

Als u de bereikbaarheid per e-mail uitzet, geldt het volgende:

• Er wordt getoond dat u niet bereikbaar bent via uw e-mailadres.
  • U verlaat groepen waaraan u deelneemt met uw e-mailadres.
  • U blijft ingelogd bij Meet.
  • U kunt nog steeds vergaderingen maken en eraan deelnemen door over te schakelen naar uw e-mailaccount.

Zo ontkoppelt u uw e-mailadres van Bellen via Meet:

1. Open de Meet-app .
  2. Schakel rechtsboven over naar uw belaccount.
  3. Tik op Navigatiemenu .
  4. Tik op Instellingen en dan Gespreksinstellingen en dan Belaccount.
  5. Zet onder Google-account de optie Mensen kunnen contact met je opnemen via je e-mailadres uit.