Connectar un Compte de Google a Meet

Per utilitzar Google Meet, has de connectar el teu Compte de Google o el teu número de telèfon. Els Comptes de Google disponibles s'afegiran automàticament a Meet quan obris l'aplicació. En connectar el teu Compte de Google al compte per a trucades a l'aplicació Meet:

• Podràs utilitzar Trucades de Meet en diversos dispositius.
  • Les persones que tinguin el teu número de telèfon o la informació del teu Compte de Google, com ara l'adreça de Gmail, poden:
    • Saber que utilitzes Trucades de Meet.
    • Trucar-te amb l'aplicació Meet.

Important: a l'iPhone o l'iPad:

• No es pot canviar el número de telèfon del teu compte.
  • Només es pot suprimir el teu Compte de Google del dispositiu.

Per canviar el número de telèfon del teu compte, pots fer servir un ordinador. Obtén informació sobre com pots canviar un número de telèfon al teu Compte de Google.

A l'iPhone o l'iPad, baixa la versió més recent de l'aplicació Meet.

Afegir un Compte de Google a Meet

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Meet .
  2. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google.
    • Meet afegeix automàticament els Comptes de Google disponibles.

Afegir un compte per a trucades

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Meet .
  2. Toca el menú de navegació i, a continuació, Configuració .
  3. Al costat de "Compte", toca Afegeix un compte per a trucades.
  4. Introdueix el teu número de telèfon.
  5. Per verificar el número de telèfon, segueix els passos de verificació.

Afegir un Compte de Google al compte per a trucades

Important: només es pot associar un Compte de Google a un compte per a trucades.

Si no vas afegir el teu Compte de Google al compte per a trucades en registrar-te, segueix aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Meet .
  2. A la part superior dreta, canvia al teu compte per a trucades.
  3. Toca el menú de navegació .
  4. Toca Configuració i, a continuació, Configuració de la trucadai, a continuació, Compte per a trucades.
  5. Toca el Compte de Google que vulguis afegir.
    • Si no tens cap compte al dispositiu, toca Afegeix un compte.

Suprimir un Compte de Google de Meet

Per suprimir el teu Compte de Google:

• Has de tenir la sessió tancada a Trucades de Meet en tots els dispositius, excepte al dispositiu que s'ha verificat amb el teu número de telèfon.
  • El número de telèfon ja no estarà enllaçat al teu Compte de Google a Trucades de Meet.

Per suprimir el teu Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Meet .
  2. A la part superior dreta, canvia al teu compte per a trucades.
  3. Toca el menú de navegació .
  4. Toca Configuració i, a continuació, Configuració de la trucada i, a continuació, Compte per a trucades.
  5. Toca Suprimeix el meu Compte de Google de les trucades.

Desconnectar el correu electrònic de Trucades de Google Meet

En desactivar l'opció de contactar amb tu mitjançant l'adreça electrònica:

• No podran contactar amb tu mitjançant la teva adreça electrònica.
  • Sortiràs dels grups a què t'has unit amb la teva adreça electrònica.
  • Mantindràs la sessió iniciada a Meet.
  • Encara podràs crear reunions i unir-t'hi canviant al teu compte de correu electrònic.

Per desconnectar el teu correu electrònic de Trucades de Meet:

1. Obre l'aplicació Meet .
  2. A la part superior dreta, canvia al teu compte per a trucades.
  3. Toca el menú de navegació .
  4. Toca Configuració i, a continuació, Configuració de la trucada i, a continuació, Compte per a trucades.
  5. A "Compte de Google", desactiva l'opció Les persones poden posar-se en contacte amb tu mitjançant la teva adreça electrònica.