Een Google-account koppelen aan Meet

Als u Google Meet wilt gebruiken, moet u uw Google-account en eventueel uw telefoonnummer koppelen. Als u de app opent, worden uw beschikbare Google-accounts automatisch toegevoegd aan Meet. Als u uw Google-account aan uw belaccount koppelt in de Meet-app, geldt het volgende:

• U kunt Bellen via Meet gebruiken op verschillende apparaten.
  • Mensen die uw telefoonnummer of Google-accountgegevens hebben, zoals uw Gmail-adres, kunnen het volgende:
    • Zien dat u Bellen via Meet gebruikt.
    • U bellen via de Meet-app.

Uw Google-account toevoegen aan Meet

Als u wilt bellen met meerdere apparaten en toegang wilt tot Meet-functies, moet u naast uw telefoonnummer ook uw Google-account toevoegen. U doet dit op een computer. Ontdek hoe u aan de slag gaat met bellen in Google Meet.

1. Log op uw computer in op meet.google.com/calling/.
  2. Log in met uw Google-account.
    • Meet voegt automatisch de beschikbare Google-accounts toe.

Uw Bellen via Meet-account verwijderen

Belangrijk: Als u uw Google-account verwijdert, kunt u Bellen via Meet niet meer gebruiken op apparaten of op internet.

Zo verwijdert u uw Google-account uit Meet in de browser:

1. Log op uw computer in op meet.google.com/calling/.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Klik op Account en danBelaccount verwijderen.
  4. Klik op Account verwijderen.