Knyt en Google-konto til Meet

Hvis du vil bruge Google Meet, skal du tilknytte din Google-konto og eventuelt dit telefonnummer. Dine tilgængelige Google-konti føjes automatisk til Meet, når du åbner appen. Følgende sker, når du knytter din Google-konto til din opkaldskonto i Meet-appen:

• Du kan bruge Meet-opkald på flere forskellige enheder.
  • Personer med dit telefonnummer eller dine Google-kontooplysninger, f.eks. din Gmail-adresse, kan:
    • Se, at du bruger Meet-opkald.
    • Ringe til dig med Meet-appen.

Download den nyeste version af Meet-appen på din Android-enhed.

Føj din Google-konto til Meet

1. Åbn Meet-appen .
  2. Log ind med din Google-konto.
    • Meet tilføjer automatisk tilgængelige Google-konti.

Tilføj din opkaldskonto

1. Åbn Meet-appen .
  2. Tryk på navigationsmenuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Tilføj opkaldskonto ud for "Konto".
  4. Angiv dit telefonnummer.
  5. Følg verificeringstrinnene for at verificere dit telefonnummer.

Føj din Google-konto til din opkaldskonto

Vigtigt! Du kan kun knytte én Google-konto til en opkaldskonto. Når du har tilføjet din konto, kan andre kontakte dig ved hjælp af både dit telefonnummer og din Google-konto i alle Google-tjenester.

Hvis du ikke føjede din Google-konto til din opkaldskonto, da du tilmeldte dig, skal du følge disse trin:

1. Åbn Meet-appen .
  2. Skift til din opkaldskonto øverst til højre.
  3. Tryk på navigationsmenuen .
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Opkaldskonto.
  5. Vælg den Google-konto, du vil tilføje.
    • Hvis du ikke har en konto på din enhed, skal du trykke på Tilføj konto.

Slet din Meet-opkaldskonto på din enhed

Hvis du sletter Meet-opkald, kan du ikke foretage eller modtage opkald i Meet på enheden.

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Skift til din opkaldskonto øverst til højre.
  3. Tryk på navigationsmenuen og derefter Indstillinger.
  4. Tryk på Indstillinger for opkald og derefter Opkaldskonto og derefter Slet opkaldskonto.

Fjern tilknytningen af din mailadresse fra Google Meet-opkald

Når du fjerner tilknytningen af din mailadresse for Meet-opkald:

• Vises du som utilgængelig via din mailadresse.
  • Forlader du grupper, du har tilmeldt dig med din mailadresse.
  • Forbliver du logget ind på Meet.
  • Du kan stadig oprette og deltage i møder med din mailkonto.

Sådan fjerner du tilknytningen af din mail fra Meet-opkald:

1. Åbn Meet-appen .
  2. Skift til din opkaldskonto øverst til højre.
  3. Tryk på navigationsmenuen .
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Opkaldskonto.
  5. Deaktiver Andre kan kontakte dig via din mailadresse under "Google-konto".