Direktesending fra Google Meet til YouTube

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan bruke Google Meet til å starte offentlige direktesendinger av møter på YouTube.

Denne funksjonen er for tiden tilgjengelig for disse Workspace-utgavene:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual-abonnent
  • Google One-abonnementer med minst 2 TB lagringsplass

Forutsetninger for å bruke denne funksjonen

Slik sender du direkte:

Tips: For å skape en sømløs opplevelse anbefaler vi at du utnevner deltakeren som ønsker å starte en direktesending, til medvert.

Slik starter du en direktesending:

• Ring inn til møtet med den samme e-postadressen som er knyttet til YouTube-kanalene du vil strømme til.
  • Ring inn til møter fra datamaskin, siden det for øyeblikket ikke er mulig å starte direktesendinger fra mobil.
  • Med mindre du er Workspace Individual- eller Google One Premium-abonnent, må Workspace-administratoren aktivere denne funksjonen for organisasjonen din før du kan bruke den. Finn ut hvordan du slår på eller av direktesending til YouTube.

Start eller opprett en YouTube-direktesending fra Meet

1. I et Google Meet-anrop klikker du på Aktiviteter  nederst til høyre.
  2. Velg Direktesending og så Strøm med YouTube.
  3. I «Aktivitetsinformasjon»-panelet velger du kanalen du vil strømme til. Klikk deretter på Velg eller opprett en aktivitet.
  4. Hvis du oppretter en ny hendelse, må du oppgi følgende informasjon:
    • Tittel på hendelse
    • Personvernnivå
    • Språket for tekstingen som vises på YouTube
  5. Les vilkårene for bruk av YouTube.
  6. Klikk på Start strømmingen.
  7. Kopier linken til direktesendingen fra panelet.
  8. Del linken med alle du ønsker å gi tilgang til YouTube-direktesendingen.
  9. Klikk på Stopp strømmingen for å avslutte direktesendingen.

Se statistikk for direktesendinger på YouTube

• I løpet av et møte kan verter og medverter gjennomgå YouTube-statistikk i sanntid. Finn ut hvordan du ser beregninger for direktesendingen.
  • Etter møtet mottar møteverten og medvertene en e-post med en Google Regneark-rapport med denne informasjonen:
    • Starttid
    • Stopptid
    • Varighet på direktesending
    • Liker (offentlige)
    • Avspillinger (offentlige)

Tips:

• Du kan ikke sette YouTube Live-sendinger som er startet fra Meet, på pause. Du kan avslutte en Live-sending og opprette en ny direkte fra det samme møtet.
  • Den strømmede videoen fra Meet kan lastes opp til YouTube og gjøres tilgjengelig for brukere for senere visning. Om nødvendig kan kanaleieren slette videoen etter møtet.

Finn ut hvordan du kan sende direkte på YouTube.