Livestriimaaminen Google Meetistä YouTubeen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Google Meetin avulla voit livestriimata kokouksen julkisesti YouTubessa.

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa Workspace-versioissa:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual ‑tilaus
  • Google One ‑tilaus, johon kuuluu vähintään 2 Tt tallennustilaa

Tämän ominaisuuden käyttämisen vaatimukset

Livestriimaus:

Vinkki: Sujuvan käyttökokemuksen varmistamiseksi suosittelemme, että ylennät apujärjestäjäksi osallistujan, joka haluaa aloittaa livestriimin.

Livestriimaus striimin aloittajana:

• Liity kokoukseen samalla sähköpostiosoitteella, joka on yhdistetty YouTube-kanaviin, joihin haluat striimata.
  • Voit osallistua kokoukseen kannettavalla tietokoneella tai pöytäkoneella. Livestriimin aloittaminen mobiililaitteella ei ole tällä hetkellä mahdollista.
  • Ellet ole Workspace Individual- tai Google One Premium ‐tilaaja, Workspace-järjestelmänvalvojasi on laitettava tämä ominaisuus päälle organisaatiossasi ennen kuin voit käyttää sitä. Katso, miten voit laittaa livestriimauksen YouTubeen päälle tai pois päältä.

YouTube-livestriimin aloittaminen tai luominen Meetistä

1. Klikkaa Google Meet ‐puhelun aikana oikeasta alakulmasta Toiminnot .
  2. Valitse Livestriimaus ja sitten Striimaa YouTubessa.
  3. Valitse "Tapahtuman tiedot" ‐paneelista kanava, jolle haluat striimata, ja klikkaa sitten Valitse tai luo tapahtuma.
  4. Jos luot uuden tapahtuman, lisää seuraavat tiedot:
    • Tapahtuman nimi
    • Yksityisyystaso
    • YouTubessa näkyvien tekstitysten kieli
  5. Lue YouTuben Käyttöehdot.
  6. Valitse Aloita striimaus.
  7. Kopioi livestriimin linkki paneelista.
  8. Jaa linkki kaikille, jotka haluat kutsua YouTube-livestriimiisi.
  9. Voit lopettaa livestriimin klikkaamalla Lopeta striimaus.

YouTube-livestriimien analytiikan tarkastelu

• Kokouksen aikana: Järjestäjät ja apujärjestäjät voivat seurata YouTuben analytiikkadataa reaaliaikaisesti. Katso, miten näet livestriimin tiedot.
  • Kokouksen jälkeen: Järjestäjät ja apujärjestäjät saavat sähköpostitse Google Sheets ‑raportin, jossa on seuraavat tiedot:
    • Alkamisaika
    • Päättymisaika
    • Livestriimin kesto
    • Tykkäykset (julkinen)
    • Katselukerrrat (julkinen)

Vinkkejä:

• Et voi keskeyttää Meetistä käynnistettyä YouTube-livestriimiä. Voit lopettaa livestriimin ja luoda uuden striimin samasta kokouksesta.
  • Meetistä striimattu video saatetaan ladata YouTubeen, ja käyttäjät voivat katsoa sen myöhemmin. Kanavan omistaja voi tarvittaessa poistaa videon kokouksen jälkeen.

Katso lisätietoja livestriimauksesta YouTubessa.