Livestream fra Google Meet til YouTube

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan bruge Google Meet til at livestreame et møde offentligt på YouTube.

Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig i følgende Workspace-udgaver:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual-abonnent
  • Google One-abonnenter med 2 TB eller mere lagerplads

Forudsætninger for brug af denne funktion

Det følgende gælder for livestreaming:

Tip! For at gøre det hele så nemt som muligt anbefaler vi, at du forfremmer den deltager, der vil starte en livestream, til medvært.

Sådan livestreamer du som igangsætter:

• Deltag i mødet via den mailadresse, der er tilknyttet de YouTube-kanaler, du vil streame til.
  • Deltag i et møde på en computer, da det i øjeblikket ikke er muligt at starte en livestream via en mobilenhed.
  • Medmindre du har et Workspace Individual- eller Google One Premium-abonnement, skal din Workspace-administrator aktivere denne funktion for din organisation, før du kan bruge den. Se, hvordan du slår livestreaming til YouTube til eller fra.

Start eller opret en YouTube-livestream fra Meet

1. I et Google Meet-opkald skal du klikke på Aktiviteter nederst til højre.
  2. Vælg Livestreaming og derefter Stream på YouTube.
  3. Vælg den kanal, du vil streame til, i panelet "Oplysninger om begivenhed", og klik derefter på Vælg eller opret en begivenhed.
  4. Hvis du opretter en ny begivenhed, skal du angive følgende oplysninger:
    • Begivenhedstitel
    • Privatlivsniveau
    • Sprog for undertekster vist på YouTube
  5. Gennemgå servicevilkårene for YouTube.
  6. Klik på Start streaming.
  7. Kopiér linket Livestream fra panelet.
  8. Del linket med alle, som du vil have til at deltage i din YouTube-livestream.
  9. Klik på Stop streaming for at afslutte livestreamen.

Se analysedata for YouTube-livestreams

• Under et møde: Værter og medværter kan gennemgå data fra YouTube Analytics i realtid. Få flere oplysninger om, hvordan du ser metrics for din livestream.
  • Efter et møde: Mødeværten og medværterne modtager en mail med en Google Sheets-rapport med følgende oplysninger:
    • Starttidspunkt
    • Stoptidspunkt
    • Varighed af livestream
    • Likes (offentlige)
    • Visninger (offentlige)

Tips!

• Du kan ikke sætte en YouTube Live-stream på pause, hvis den er startet via Meet. Du kan afslutte en livestream og oprette en anden i samme møde.
  • Den streamede video fra Meet uploades muligvis til YouTube og gøres tilgængelig for brugerne til senere visning. Hvis det er nødvendigt, kan kanalejeren slette videoen efter mødet.

Få flere oplysninger om, hvordan du livestreamer på YouTube.