Lue lisää Meetin asiakaspuolen salauksesta

Meet suojaa tiedot salaamalla sekä säilytettävän että siirrettävän puhelujen mediasisällön. Ainoastaan kokouksen osallistujat ja Googlen palvelinkeskuksen Meet‑palvelut voivat purkaa puhelujen mediasisällön salauksen.

Asiakaspuolen salaus tehostaa tietosuojaa ja jakaa istunnon avaimen vain seuraavien osapuolien kanssa:

• Kokouksen osallistujat
  • Kokouksen järjestävän organisaation avainpalvelu (jos asiakaspuolen salaus on käytössä yhdessä tunnistustietojen tarjoajan / avainpalvelun infrastruktuurin kanssa)

Asiakaspuolen salauksessa kaikki mediasisältö salataan jokaisen osallistujan selaimella käyttämällä vain osallistujille annettavia avaimia. Vain kokouksen osallistujat voivat purkaa puhelun mediasisällön salauksen. Googlen palvelimet tai muut palveluntarjoajat eivät voi lukea sisältöä.

Jos haluat käyttää asiakaspuolen salausta, järjestelmänvalvojan on yhdistettävä Google Workspace ulkoiseen tunnistustietojen tarjoajaan ja salausavainpalveluun (tunnistustietojen tarjoaja + avainpalvelu). Lue lisää siitä, miten järjestelmänvalvojat hallinnoivat organisaation asiakaspuolen salausta.

Asiakaspuolen salauksen vaatimukset videokokouksessa

Tärkeää:

Asiakaspuolen salaus on käytettävissä näissä Google Workspace ‑versioissa:

• Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus

Organisaation Google Meetiä hallinnoivan Google Workspace ‑järjestelmänvalvojan on ensin otettava asiakaspuolen salaus käyttöön.

Asiakaspuolen salaus ja kokoukset

Voit liittyä samalla tavalla kokouksiin, joissa asiakaspuolen salaus on käytössä ja joissa se ei ole käytössä. Kun asiakaspuolen salaus on käytössä, osallistujat eivät voi liittyä kokoukseen ennen organisaation kokouksen järjestäjää tai apujärjestäjää. Jos osallistuja liittyy kokoukseen ennen kokouksen järjestäjää, näyttöön ilmestyy mustalla pohjalla oleva teksti "Odotetaan kokouksen järjestäjää".

Toiminnot, jotka eivät ole käytettävissä asiakaspuolen salausta käyttävissä kokouksissa

Tehokkaamman tietosuojan vuoksi seuraavat toiminnot eivät ole käytettävissä kokouksissa, joissa asiakaspuolen salaus on käytössä:

• Väärinkäytöstä ilmoittaminen
  • Taustahälyn vaimennus
  • Tallenteet
  • Livestriimit
  • Puhelimen käyttö audiolähteenä
  • Osallistujien lisääminen puhelimella
  • Tekstitykset
  • Kyselyt
  • K & V
  • Jamboard
  • Liittymistietojen jakaminen
  • Yhteentoimivuus kolmannen osapuolen yhdyskäytävän kautta

Lue lisää osallistujan kutsumisesta asiakaspuolen salattuun kokoukseen

Jos järjestelmänvalvoja sallii ulkopuolisten käyttäjien osallistumisen asiakaspuolen salausta käyttäviin kokouksiin, voit kutsua ulkoisia osallistujia riippumatta siitä, käyttävätkö he Google Workspacea. Asiakaspuolen salausta käyttävien kokousten yksityisyyden taso on ulkopuolisten osallistujien kanssa yhtä korkea kuin vain sisäisten osallistujien kanssa. Istunnon avaimia ei jaeta Googlelle. Lue lisää siitä, miten järjestelmänvalvoja voi hallinnoida asiakaspuolen salausta käyttävien kokousten ulkopuolisten osallistujien pääsyoikeuksia.

Todennus edellyttää, että osallistujat kutsutaan mukaan kokoukseen. Osallistujat eivät voi enää liittyä kokoukseen koputtamalla.

Osallistuja voi liittyä kokoukseen, jossa on käytössä asiakaspuolen salaus, jos järjestäjä lähettää hänelle kutsun

Salatun tapahtuman luominen Google Kalenterissa

Tärkeää: Asiakaspuolen salauksen voi lisätä vain tapahtuman luomisen yhteydessä.

1. Avaa Google Kalenteri -sovellus Kalenteri Android-laitteella.
  2. Valitse Luo Lisää and then Tapahtuma Tapahtuma.
  3. Valitse Lisää salaus and then Lisää salaus.
    • Näyttöön voi ilmestyä ponnahdusikkuna, jossa pyydetään todennusta tunnistetietojen tarjoajan kautta.
    • Vinkki: Laita asiakaspuolen salaus päälle aina ennen tapahtumatietojen lisäämistä. Kun laitat asiakaspuolen salauksen päälle, tapahtumien kuvaukset ja salaamattomat liitteet poistuvat.
  4. Lisää tapahtuman tiedot, kuten
  5. Valitse Tallenna.

Mistä tiedän, onko asiakaspuolen salaus päällä kokouksessa?

Tärkeää: Vain järjestäjät voivat lisätä asiakaspuolen salauksen kokouksiinsa.

Asiakaspuolen salaus on päällä, kun kilpikuvake on näkyvissä.

Ennen kokouksen alkua kilpi ilmestyy

• Google Kalenterin kutsussa olevan "Liity Google Meetin avulla" ‑painikkeen viereen
  • ohjelmassa olevan kokouksen viereen osoitteessa meet.google.com tai Meet-sovelluksessa .

Kokouksen aikana kilpi on näkyvissä kokousikkunan vasemmassa yläkulmassa.