Få flere oplysninger om kryptering på klientsiden (CSE, Client-side Encryption) i Meet

Meet krypterer altid opkaldsmedier under overførsel og opbevaring for at beskytte dine oplysninger. Opkaldsmedier kan kun dekrypteres af mødedeltagerne og Googles datacentertjenester til Meet.

Kryptering på klientsiden tilføjer et ekstra krypteringslag til beskyttelse af privatliv og deler kun den pågældende sessionsnøgle med:

• Mødedeltagere
  • Nøgletjenesten for mødets værtsorganisation (da CSE bruges med en IdP-/nøgletjenesteinfrastruktur)

Med CSE krypteres alle medier af hver deltagers browser ved hjælp af nøgler, som kun er tilgængelige for deltagerne. Det er kun mødedeltagerne, der kan dekryptere opkaldsmedierne. Medierne kan derfor ikke læses af Googles servere eller andre tjenesteudbydere.

Hvis du vil bruge CSE, skal du knytte Google Workspace til en ekstern identitetsudbyder og krypteringsnøgletjeneste (IdP+nøgletjeneste). Se, hvordan administratorer administrerer CSE for din organisation.

Få flere oplysninger om CSE-krav i et videomøde

Vigtigt!

CSE er tilgængeligt i følgende Google Workspace-udgaver:

• Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus

Den Google Workspace-administrator, som administrerer Google Meet for din organisation, skal først konfigurere CSE for din organisation.

Få flere oplysninger om, hvordan kryptering på klientsiden fungerer i møder

Du kan deltage i et møde med kryptering på klientsiden på samme måde, som du deltager i et møde uden kryptering på klientsiden. Deltagere ikke gå ind i møder med CSE, før en bruger, som arrangøren har givet rollen som vært eller medvært, deltager. Brugere, der deltager inden værten, ser en sort skærm med ordene "Venter på, at værten deltager".

Få flere oplysninger om funktioner, der ikke er tilgængelige i møder med CSE

På grund af det ekstra lag af privatlivsbeskyttelse er disse funktioner ikke tilgængelige i møder med CSE:

• Rapportering af misbrug
  • Støjreducering
  • Optagelser
  • Livestreams
  • Brug en telefon til lyd
  • Tilføjelse af personer via telefon
  • Undertekster
  • Afstemninger
  • Spørgsmål og svar
  • Jamboard
  • Del oplysninger om deltagelse
  • Interoperabilitet via en tredjepartsgateway

Se, hvordan du inviterer en deltager til et møde med kryptering på klientsiden

Hvis din administrator konfigurerer CSE til ekstern adgang, kan du invitere eksterne deltagere, uanset om de bruger Google Workspace eller ej. Privatlivsbeskyttelsen i dit opkald med CSE, hvor der er eksterne deltagere, er lige så god, som den ville være med interne deltagere, og sessionsnøgler deles aldrig med Google. Se, hvordan administratorer administrerer CSE til ekstern adgang.

På grund af kravene til godkendelse skal deltagere inviteres til at deltage i et møde. Deltagerne kan ikke længere anmode om deltagelse i et møde.

En deltager kan tage del i et møde med CSE, hvis værten sender en invitation:

Opret en krypteret begivenhed i Google Kalender

Vigtigt! Du kan kun tilføje kryptering på klientsiden (CSE, client-side encryption), når du opretter en begivenhed.

1. Gå til Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Opret øverst til venstre.
  3. Klik på Aktivér kryptering øverst til højre i begivenhedsvinduet.
    • Du får muligvis et pop op-vindue til at godkende din IdP. Sørg for, at pop op-vinduer er tilladt i din browser.
    • Tip! Aktivér altid CSE, før du angiver oplysninger om begivenheder. Når du aktiverer CSE, nulstilles dine begivenhedsbeskrivelser, ikke-krypterede vedhæftede filer og Meet-mødeindstillingerne.
  4. Tilføj oplysninger om begivenheden, f.eks. titler, gæster, beskrivelser og vedhæftede filer.
    • Hvis du føjer et mødelokale til din krypterede begivenhed, skal du deltage i det krypterede videoopkald fra din egen enhed og ikke på en enhed i et mødelokale.
    • Du kan kun føje krypterede vedhæftede filer til en krypteret begivenhed.
  5. Klik på Gem.

Aktivér kryptering på klientsiden for et øjeblikkeligt møde

Vigtigt! Det er kun værter, der kan tilføje kryptering på klientsiden under oprettelse af møder.

1. Gå til meet.google.com.
  2. Klik på Start et nyt møde and then Valgmuligheder for videoopkald.
  3. I det vindue, der vises, skal du gå til fanen "Sikkerhed" og markere afkrydsningsfeltet ud for "Tilføj kryptering ". Vælg derefter en af mulighederne:
    1. Klik på Opret et videoopkald til senere for at få oplysninger om deltagelse i et krypteret opkald senere.
    2. Klik på Start et videoopkald nu for at få oplysninger om deltagelse i et krypteret opkald med det samme.

Deltag i et møde som ekstern bruger

Inviterede deltagere, som ikke er en del af din organisation, bliver bedt om at validere deres identitet ved hjælp af en metode, der understøttes af identitetsudbyderen. Godkendelsesmetoderne varierer fra udbyder til udbyder.

Nogle af de mest almindelige muligheder er at logge ind med en konto, f.eks. Google eller Microsoft, eller via en mail med en engangskode.

Tip! Eksterne deltagere kan kun deltage i et møde med CSE via en computer.

Find ud af, om CSE er aktiveret for et møde

Vigtigt! Det er kun værter, der kan føje CSE til deres møder.

Du ved, at CSE er aktiveret, når du ser et skjold .

Inden mødet vises skjoldet:

• Ud for knappen "Deltag via Google Meet" i en Google Kalender-invitation.
  • Ud for mødet på din agenda på meet.google.com eller i Meet-appen .
  • I et banner øverst i vinduet for det grønne rum.

Under mødet vises skjoldet øverst til venstre i mødevinduet.