Obtenir informació sobre l'encriptació del client (CSE) a Meet

Important:

• Les reunions amb CSE les ha de crear un usuari que tingui una d'aquestes edicions de Workspace:
    • Education Standard
    • Education Plus
    • Enterprise Plus
  • No es poden crear reunions amb CSE a l'aplicació Google Meet .
    • Les reunions amb CSE només es poden crear al mòbil des de l'aplicació Google Calendar Calendar.
  • Pots unir-te a una reunió amb CSE des de l'ordinador o des del dispositiu mòbil. La CSE no està disponible al maquinari.
  • A causa dels requisits d'autenticació, els usuaris han de tenir una invitació per poder unir-se a una reunió. Obtén informació sobre com pots convidar un participant a una reunió amb CSE.
  • A causa dels exigents requisits d'autenticació, els participants han de tenir una invitació per poder unir-se a una reunió. La capacitat de fer un toc per permetre l'entrada d'un convidat està desactivada.

Per protegir la teva informació, Meet sempre encripta el contingut multimèdia de les trucades quan està en trànsit i també quan es troba en repòs. El contingut multimèdia de les trucades només el poden desencriptar els participants de la reunió i els serveis del centre de dades de Google per a Meet.

L'encriptació del client afegeix una capa d'encriptació addicional per a finalitats de privadesa. A més, només comparteix la clau de sessió amb:

• Els participants de la reunió.
  • El servei de claus de l'organització amfitriona de la reunió (si la CSE s'utilitza amb una infraestructura de KACL o IdP).

Amb la CSE, només els participants de la reunió poden desencriptar el contingut multimèdia de les trucades, mentre que els centres de dades de Google i altres proveïdors de serveis no el poden desencriptar. La CSE també encripta el contingut multimèdia de les trucades al navegador de cada participant abans que les dades es transmetin a altres participants.

Per utilitzar la CSE, has de connectar Google Workspace a un proveïdor d'identitat extern i un servei de claus d'encriptació (IdP i KACL).

Obtenir informació sobre com funciona la CSE a les reunions

Et pots unir a una reunió amb CSE de la mateixa manera que t'uneixes a una sense CSE. En el cas de les reunions amb CSE, els participants no s'hi poden unir fins que entri l'amfitrió. Els participants que s'hi uneixin abans que l'amfitrió veuran una pantalla negra amb el text "S'està esperant que l'amfitrió s'hi uneixi".

A causa de la capa addicional de privadesa, aquestes funcions no estan disponibles a les reunions amb CSE:

• Informes d'ús abusiu
  • Cancel·lació de soroll
  • Gravacions
  • Reproduccions en directe
  • Ús d'un telèfon per a l'àudio
  • Addició de persones per telèfon
  • Subtítols
  • Enquestes
  • Preguntes i respostes
  • Jamboard
  • Compartició d'informació per unir-se a la reunió
  • Interoperabilitat a través d'una passarel·la de tercers

Més informació sobre com pots convidar un participant a una reunió amb CSE

A causa dels requisits d'autenticació, els participants han de tenir una invitació per poder unir-se a una reunió. Ja no poden fer un toc per unir-s'hi.

Un participant pot entrar a una reunió amb CSE si l'amfitrió envia una invitació:

Crear un esdeveniment encriptat a Google Calendar

Important: només pots afegir encriptació del costat del client (CSE) quan crees un esdeveniment.

1. A l'ordinador, ves a Google Calendar.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Crea.
  3. A la part superior dreta de la finestra de l'esdeveniment, fes clic a Activa l'encriptació .
    • És possible que vegis una finestra emergent per autenticar-te amb el teu proveïdor d'identitat (IdP). Assegura't que les finestres emergents estiguin permeses al navegador.
    • Consell: activa sempre la CSE abans d'introduir els detalls de l'esdeveniment. En activar-la, es restableixen les descripcions de l'esdeveniment, els fitxers adjunts no encriptats i la configuració de conferències de Meet.
  4. Afegeix informació de l'esdeveniment, com ara el títol, els convidats, la descripció i els fitxers adjunts.
    • Si afegeixes una sala de reunions a l'esdeveniment encriptat, has d'unir-te a la videotrucada encriptada des del teu propi dispositiu, no des d'un dispositiu de la sala de reunions.
    • En un esdeveniment encriptat, només pots afegir fitxers adjunts encriptats.
  5. Fes clic a Desa.

Activar la CSE per a una reunió a l'instant

Important: només els amfitrions poden afegir la CSE en crear reunions.

1. Ves a meet.google.com.
  2. Fes clic a Inicia una reunió nova and then Opcions de la videotrucada.
  3. A la finestra que apareix, ves a la pestanya "Seguretat" i marca la casella "Afegeix encriptació ". A continuació, selecciona una opció:
    1. Si vols obtenir la informació per unir-se més tard a una trucada encriptada, fes clic a Crea una reunió per a més tard.
    2. Si vols obtenir la informació per unir-se a una trucada a l'instant encriptada, fes clic a Inicia una videotrucada ara.

Esbrinar si la CSE està activada en una reunió

Important: només els amfitrions poden afegir la CSE a les seves reunions.

Perquè sàpigues si la CSE està activada, apareix un escut .

Abans de la reunió, l'escut apareix:

• Al costat del botó "Vull unir-me amb Google Meet" en una invitació de Google Calendar
  • Al costat de la reunió a l'agenda a meet.google.com o a l'aplicació Meet
  • En un bàner a la part superior de la finestra de la pantalla d'espera

Durant la reunió, l'escut apareix a l'extrem superior esquerre de la finestra de la reunió.