Åtgärda obesvarade eller ej tillgängliga möten

Så här åtgärdar du ett möte som inte svarar eller inte är tillgängligt om du har ett Google Workspace-konto.

Kontrollera statusöversikten för Google Workspace

​Om du vill se om Meet har problem går du till statusöversikten för Google Workspace.

• Grön ikon – Meet fungerar normalt. Prova felsökningstipsen i den här artikeln för att lösa problem.
  • Gul eller röd ikon – Meet har problem eller är inte tillgängligt. Information om att kommunicera tills normal drift har återställts finns i Lösningar på kända problem.