Løs problemer knyttet til møter som er utilgjengelige eller ikke svarer

Her ser du hvordan du kan fikse problemer knyttet til møter som er utilgjengelige eller ikke svarer, hvis du har en Google Workspace-konto.

Se statusoversikten for Google Workspace

For å se om det har oppstått problemer med Meet, gå til statusoversikten for Google Workspace.

• Grønt ikon: Meet fungerer som normalt. Prøv feilsøkingstipsene i denne artikkelen for å løse problemer.
  • Gult eller rødt ikon: Meet har problemer eller er utilgjengelig. Hvis du vil finne ut hvordan du kan kommunisere frem til normal drift er gjenopprettet, kan du se midlertidige løsninger på vanlige problemer.