Duo en Meet zijn samengevoegd in een nieuwe Meet-app. Gebruikers van de app Meet (origineel) kunnen de nieuwe app downloaden.

Problemen oplossen met vergaderingen die niet reageren of niet beschikbaar zijn

Hier leest u hoe u problemen met een niet-reagerende of niet-beschikbare vergadering kunt oplossen als u een Google Workspace-account heeft.

Het Google Workspace-statusdashboard bekijken

Ga naar het Google Workspace-statusdashboard om te zien of er problemen zijn met Meet.

• Groen icoon: Meet werkt normaal. Probeer de tips voor probleemoplossing in dit artikel om problemen op te lossen.
  • Geel of rood icoon: Meet werkt niet goed of is niet beschikbaar. Bekijk tijdelijke oplossingen voor bekende problemen voor manieren om te communiceren totdat Meet weer normaal werkt.