Tilanteen korjaaminen, jos kokous ei vastaa tai se ei ole käytettävissä

Jos sinulla on Google Workspace ‑tili, näillä ohjeilla voit korjata tilanteen, jossa kokous ei vastaa tai se ei ole käytettävissä.

Tarkista Google Workspacen tilan hallintapaneeli

Google Workspacen tilan hallintapaneelista voit katsoa, onko Meetin toiminnassa häiriöitä.

• Vihreä kuvake: Meet toimii normaalisti. Yritä ratkaista ongelmat tämän artikkelin vianetsintävinkkien avulla.
  • Keltainen tai punainen kuvake: Meetissä on ongelmia, tai se ei ole käytettävissä. Jos tarvitset muun kommunikointikeinon käyttökatkon aikana, tutustu tapoihin kiertää tunnetut ongelmat.