Løs problemer med møder, der ikke reagerer eller ikke er tilgængelige

Sådan løser du problemer med et møde, som ikke reagerer eller ikke er tilgængeligt, hvis du har en Google Workspace-konto.

Tjek Google Workspace-statuspanelet

​Gå til Google Workspace-statuspanelet for at se, om der er problemer med Meet.

• Grønt ikon: Meet fungerer normalt. Prøv de tips til fejlfinding, der er beskrevet i denne artikel, for at løse problemer.
  • Gult eller rødt ikon: Meet oplever problemer eller er ikke tilgængeligt. Se løsninger på kendte problemer for at finde ud af, hvordan du kan kommunikere, indtil der vendes tilbage til normal drift.