Resoldre problemes amb reunions que no responen o que no estan disponibles

A continuació, t'expliquem com pots resoldre problemes amb una reunió que no respon o que no està disponible si tens un compte de Google Workspace.

Consultar el tauler d'estat de Google Workspace

Per veure si Meet té problemes, ves al tauler d'estat de Google Workspace.

• Si la icona és verda, Meet està funcionant amb normalitat. Prova els consells per resoldre problemes d'aquest article per solucionar el problema en qüestió.
  • Si la icona és groga o vermella, Meet està tenint problemes o no està disponible. Per obtenir informació sobre altres maneres de comunicar-te fins que es restauri el funcionament habitual, consulta les solucions a problemes coneguts.