Løs problemer med overophedning af en bærbar computer

Visse computere uden blæser, f.eks. Pixelbook og Pixelbook Go, kan overophede hurtigere under et Google Meet-videomøde end andre computere med indbyggede blæsere.

Følgende kan hjælpe dig med at holde enhedens temperatur lavere, så dine Meet-møder kan køre uden problemer.

Reducer din videokvalitet

Reducer den båndbredde, der kræves til mødet, og reducerer potentielt også den mængde CPU, som anvendes til at køre mødet på din computer.
  1. Når et møde er startet, skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Video.
  2. Klik på Standardopløsning (360 pixels) under Opløsning for afsendelse (maksimum).
  3. Klik på Standardopløsning (360 pixels) under Opløsning for modtagelse (maksimum).

Overlap ikke dit Meet-vindue med andre vinduer

Undlad at placere et andet vindue oven på dit Meet-vindue, da overlappende vinduer kan belaste grafikprocessoren yderligere. Prøv i stedet at bruge halve skærme, hvis du vil have et dokument med noter åbent under et Meet-opkald.

Brug layoutet Spotlight

Layoutet Spotlight i Meet reducerer belastningen af CPU og grafikprocessoren. Sådan aktiverer du det:

1. Klik på menuen 3 dot menu icon nederst i Meet-opkaldet.
  2. Vælg Skift layout.
  3. Vælg Spotlight.

Opgrader til den nyeste OS-softwareversion

Hvis du bruger en MacBook-, Windows-, Linux- eller Chrome-enhed, skal du opdatere til den nyeste version af operativsystemet. Den nyeste version har ofte opdateringer, der forbedrer kendte problemer.

Afbryd forbindelsen til HD-skærme

Du kan forbedre enhedens ydeevne betydeligt ved at afbryde forbindelsen til HD-skærme (Quad HD, 4K osv.). Hvis det ikke er muligt at afbryde forbindelsen, kan du prøve at reducere opløsningen på din aktuelle skærm eller oprette forbindelse til en skærm med lavere opløsning.

Reducer antallet af åbne apps og faner

Du bør opleve gradvise forbedringer, efterhånden som du lukker flere browserfaner, du ikke skal bruge. Dette kan påvirke din arbejdsgang. Start derfor med at lukke et par faner, og prøv nogle af forslagene nedenfor. Du kan derefter fortsætte med at lukke flere faner efter behov.

• Luk andre apps, der muligvis anvender CPU eller RAM, eller sæt dem på pause. Overvej at lukke ned for virtuelle maskiner, som kan gøre dit system betydeligt langsommere.
  • Jobliste i Chrome kan også hjælpe dig med at finde faner, der muligvis anvender en stor mængde CPU eller RAM.
  • Hvis ingen af løsningerne hjælper, kan du prøve at genstarte computeren og derefter køre færrest muligt vinduer.