Felsöka problem när du går med i eller skapar ett möte

Felsöka vanliga problem med att gå med i och skapa möten.

Uppdatera webbläsaren

Uppdatera webbläsaren för att få de senaste programkorrigeringarna. Läs mer om att uppdatera Google Chrome.

Det går inte att skapa eller gå med i ett Meet-videomöte

​Om du vill skapa ett nytt Meet-videomöte eller lägga till en länk i en Google Kalender-händelse måste du vara inloggad på ett Google-konto. Det går bara att lägga till en länk till en Google Kalender-händelse för användare som har åtkomst till Google Kalender.

Om du kan gå med i ett Meet-videomöte men inte kan skapa eller lägga till Meet-videomöten, måste administratören kanske aktivera mötet för organisationen. Be administratören om mer information.

Det går inte att gå med i eller skapa möten under chattkonversationer

​Om mötet är inaktiverat för organisationen kan du inte gå med i eller skapa Chat-möten. Be administratören om hjälp.

Schemalagda möten visas inte

• Om du öppnar Google Meet Meet men inte hittar några schemalagda möten har du kanske inga bokade. Endast möten schemalagda i Google Kalender visas på meet.google.com eller i Meet-appen.
  • Kontrollera att du är inloggad på Google Workspace-kontot på jobbet eller i skolan eller på ditt personliga Google-konto. Kontrollera att det går att söka efter e-post på Gmail på samma enhet eller dator.

Varför visas ett meddelande om att mötet är fullt?

Du kan ha ett möte med det maximala antalet personer för din Google Workspace-utgåva.

• Business Starter, Frontline, Education Fundamentals, G Suite Basic: 100 deltagare
  • Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business, Google Workspace for Non-profits: 150 deltagare
  • Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus: 500 deltagare

Tips! Gränserna gäller antal enhetsanslutningar.  Fler personer kan gå med i ett konferensrum eller på en delad enhet.

Viktigt! Möten skapade genom personliga Google-konton har en gräns på 100 deltagare.

Mer information finns i Jämför Google Workspace-utgåvor.

Varför visas ett felmeddelande om nätverksproblem?

​Om en tidsgräns för nätverkstransport eller ett brandväggsfel visas, har gruppens nätverk kanske inte konfigurerats för möten. Det kan till exempel hända att en obligatorisk UDP- eller TCP-port är blockerad.

Kontakta Google Workspace- eller nätverksadministratörerna och be dem att optimera nätverket för Google Meet.

Fel tid visas i Meet

Ändra inställningen för tidszon i Google Kalender om du vill ändra tiden som visas i Meet.

Uppringningsnummer saknas eller finns för ett annat land

Viktigt! Meets globala samtal är tillgängliga för möten som skapats av Google Workspace-användare.

• Alla Google Workspace-inbjudningar inkluderar ett amerikanskt telefonnummer.
    • Vissa utgåvor innehåller ytterligare nummer utan kostnad.
    • Med Meets globala samtal har Google Workspace-konton åtkomst till nummer från ytterligare länder. Telefonavgifter kan tillkomma.
  • Kalender och Meet använder din regionala plats för att rekommendera ett uppringningsnummer.
  • Om plats- och tidsinställningarna på datorn och i Kalender inte överensstämmer kan du få olika uppringningsnummer på enheten och i kalenderinbjudan.

Det finns inget uppringningsnummer i mitt möte

Viktigt! Den här funktionen är för närvarande tillgänglig för möten skapade av Google Workspace-användare.

Om administratören aktiverar uppringningsfunktionen för Google Meet innehåller alla Google Workspace-utgåvor ett amerikanskt telefonnummer. G Suite Basic, G Suite Business, Google Workspace for Education Plus, Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus stöder även internationella nummer i Meet-videomöten. Standardavgifter för samtal tillkommer.

Alla kan använda numret för att ringa in (inklusive externa användare och personer som använder andra Google Workspace-utgåvor).

Öppna Länder som har stöd för att ringa in till ett möte för att se om ditt land stöds.