Ohjeita kokoukseen liittymisen ja kokouksen luomisen ongelmatilanteisiin

Jos kokouksen luominen tai sellaiseen liittyminen ei onnistu, kokeile näitä ongelmanratkaisuohjeita.

Selaimen päivittäminen

Saat uusimmat ohjelmistokorjaukset käyttöön päivittämällä selaimen. Lue lisää Google Chromen päivittämisestä.

Meet-videokokouksen luominen tai sellaiseen liittyminen ei onnistu

​Sinun on oltava kirjautuneena Google-tilille, jos haluat luoda uuden Meet-videokokouksen tai lisätä linkin Google Kalenterin tapahtumaan. Vain käyttäjät, joilla on pääsy Google Kalenteriin, voivat lisätä linkin Google Kalenterin tapahtumaan.

Jos pystyt liittymään Meet-videokokouksiin mutta et voi luoda tai lisätä niitä, järjestelmänvalvojan on ehkä laitettava kokous päälle organisaatiossasi. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojalta.

Kokousten luominen tai niihin liittyminen ei onnistu chat-keskustelujen kautta

​Jos kokoukset ovat poissa päältä organisaatiossa, et voi liittyä Chat-kokouksiin tai luoda niitä. Pyydä apua järjestelmänvalvojalta.

Ajoitetut kokoukset eivät näy

• Jos avaat Google Meetin Tapaaminen mutta et näe ajoitettuja kokouksia, sinulla ei ehkä ole sellaisia. Vain Google Kalenterin kautta ajoitetut kokoukset näkyvät osoitteessa meet.google.com tai Meet-sovelluksessasi.
  • Varmista, että olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen Google Workspace ‑tilille tai henkilökohtaiselle Google-tilillesi. Varmista, että voit tarkastaa Gmailin sähköpostit samalla laitteella tai tietokoneella.

Miksi sain "Kokous on täynnä" ‑virheilmoituksen?

Kokouksessa sallittu osallistujamäärä riippuu Google Workspace ‑versiosta.

• Business Starter, Frontline, Education Fundamentals, G Suite Basic: 100 osallistujaa
  • Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business, Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille: 150 osallistujaa
  • Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus: 500 osallistujaa

Vinkki: Rajoitukset koskevat kokoukseen yhdistettyjä laitteita.  Neuvotteluhuoneessa tai jaetun laitteen äärellä voi olla useita osallistujia.

Tärkeää: Henkilökohtaisella Google-tilillä luodussa kokouksessa voi olla enintään 100 osallistujaa.

Lisätietoja: Vertaile Google Workspace ‑versioita.

Miksi sain ilmoituksen verkko-ongelmasta?

​Jos näet virheilmoituksen verkon tiedonsiirron aikakatkaisusta tai palomuurin virheestä, ryhmän verkkomääritykset eivät välttämättä sovi kokouksiin. Esimerkiksi pakollinen UDP- ja TCP-portti saattaa olla estetty.

Pyydä Google Workspace ‑järjestelmänvalvojaa tai verkon järjestelmänvalvojaa optimoimaan verkko Google Meetin käyttöön sopivaksi.

Meetin kellonaika on väärin

Voit muuttaa Meetissä näkyvää kellonaikaa muuttamalla Google Kalenterin aikavyöhykeasetusta

Puhelinnumero puuttuu tai se viittaa toiseen maahan

Tärkeää: Meet Global Dialing on käytettävissä Google Workspace ‑käyttäjien luomissa kokouksissa.

• Kaikkiin Google Workspace ‑kutsuihin sisältyy yhdysvaltalainen puhelinnumero.
    • Jotkin versiot sisältävät maksuttomia lisänumeroita.
    • Meet Global Dialingin kautta Google Workspace ‑tilit saavat käyttöönsä numeroita muistakin maista. Puheluista voidaan veloittaa.
  • Kalenteri ja Meet suosittelevat puhelinnumeroa sijaintisi perusteella.
  • Jos tietokoneen ja Kalenterin sijainti- ja kellonaika-asetukset poikkeavat toisistaan, saatat nähdä laitteella ja Kalenterin kutsussa eri puhelinnumerot.

Kokoukselle ei ole annettu puhelinnumeroa

Tärkeää: Tämä ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä Google Workspace ‑käyttäjien luomissa kokouksissa.

Jos järjestelmänvalvoja on ottanut soittamalla osallistumisen käyttöön Google Meet ‑kokouksissa, kaikkiin Google Workspace ‑versioihin sisältyy yhdysvaltalainen puhelinnumero. G Suite Basic-, G Suite Business-, Google Workspace for Education Plus-, Essentials-, Business Starter-, Frontline-, Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Essentials-, Enterprise Standard- ja Enterprise Plus ‑versiot tukevat myös kansainvälisiä puhelinnumeroita Meet-videokokouksissa. Tavalliset puhelumaksut veloitetaan.

Kaikki, mukaan lukien ulkoiset käyttäjät ja muiden Google Workspace ‑versioiden käyttäjät, voivat osallistua kokoukseen soittamalla sen puhelinnumeroon.

Jos haluat tietää, tuetaanko ominaisuutta maassasi, katso maat, joissa kokoukseen voi osallistua soittamalla

Muita lähteitä