Feilsøk lydproblemer i Google Meet

Slik feilsøker du problemer med å bli hørt i møter.

Viktig:

Finn ut mer om assistentmodus.

Start nettleseren på nytt

Datamaskininnstillingene på Mac kan hindre Meet i å bruke mikrofonen. Hvis dette skjer, starter du Chrome-nettleseren på nytt. Hvis det ikke fungerer, starter du datamaskinen på nytt og øker mikrofonvolumet i systeminnstillingene.

Hvis du bruker en Apple® Mac®-datamaskin, kan disse trinnene løse problemet:

1. Start nettleseren eller datamaskinen på nytt.
  2. Juster mikrofonens volumkontroll på datamaskinen.
  3. Juster systeminnstillingene for mikrofonen hvis du har en datamaskin med versjon 10.14 eller nyere av macOS® Mojave®.

Fortsett feilsøkingen

Aktivér mikrofoner på macOS Mojave og nyere versjoner

Enkelte Mac-innstillinger kan hindre Meet i å bruke mikrofonen din.

1. Gå til Systeminnstillinger og deretter klikk på Sikkerhet og personvern.
  2. Velg Personvern og deretter Mikrofon.
  3. Merk av i boksen ved siden av Google Chrome eller Firefox.

Start Chrome-nettleseren på nytt

Hvis du avslutter Chrome, løser det kanskje ikke problemet. Grunnen til dette er at apper eller utvidelser som bruker mikrofonen, ikke blir tilbakestilt. For å gjøre dette må du starte Chrome-nettleseren på nytt. Når du starter Chrome-nettleseren på nytt, åpnes fanene og vinduene på nytt.

1. Skriv inn chrome://restart i adressefeltet i nettleseren.
  2. Sørg for at mikrofonen og kameraet er slått på.
  3. Bli med på videomøtet igjen.

Start datamaskinen på nytt og sjekk mikrofonnivået

Hvis du fortsatt ikke høres etter at du har startet nettleseren på nytt, starter du datamaskinen på nytt.

1. Gå til Systeminnstillinger og deretter klikk på Start på nytt.
  2. Logg på.
  3. Gå til Systeminnstillinger og deretter klikk på Systeminnstillinger.
  4. Klikk på Lyd og deretter Innenhet.
  5. Flytt glidebryteren ved siden av Inndatavolum for å bekrefte at nivålinjene beveger seg.
  6. Bli med i Meet-videomøtet på nytt.

Tilbakestill mikrofonen via grensesnittet for kommandolinjer (avansert)

Frigi datamaskinens mikrofon fra andre apper eller utvidelser som eventuelt bruker den.

Tips: Du må kanskje ha administratorrettigheter på datamaskinen for å gjøre dette.

1. Gå til Programmer og deretter Verktøy og dobbeltklikk på Terminal
  2. I terminalvinduet skriver du inn sudo killall coreaudiod og trykker på Enter.
  3. Skriv inn passordet ditt, og trykk på Enter.
  4. Bli med i Meet-videomøtet igjen.

Slå på lyden din igjen

Andre kan kutte lyden din for å redusere bakgrunnsstøy, men ikke slå den på.

1. Slå på mikrofonen.
  2. Klikk på Kutt lyden nederst på skjermen.

Merk: For møter som organiseres via en personlig Google-konto, kan bare møtearrangøren kutte lyden for andre deltakere.

Slå på lyden på Windows-enheter

1. Åpne Lydinnstillinger og deretter klikk på Opptak.
  2. Dobbeltklikk på mikrofonen.
  3. Velg Nivåer.
  4. Sjekk at mikrofonen er på.
  5. For å øke volumet, flytt glidebryteren for volum og klikk på OK.

Slå på lyden på Mac-enheter

1. ​Gå til Systemvalg og deretter klikk på Lyd og deretter Innenhet
  2. Sørg for at mikrofonen er slått på.
  3. Øk volumet med glidebryteren for volum.

Voluminnstillingen lagres automatisk.

Slå på lyden på Linux-enheter

1. ​Åpne lydinnstillingene  og deretter klikk på Input (innenhet).
  2. Velg innstillingen for mikrofonenheten.
  3. Sørg for at mikrofonen er slått på.
  4. For å øke volumet, flytt glidebryteren for volum og klikk på OK.

Hvorfor dempes noen lyder i Windows?

Når du er i et møte, reduserer Windows støy fra andre kilder. Dette er en Windows-funksjon og er ikke knyttet til Meet.

Andre deltakere kan høre skjermleseren min, musikkspilleren eller andre apper jeg bruker

Avhengig av operativsystemet og lydenheten du bruker, kan det hende at lyder som kommer fra andre nettleserfaner eller apper, kan høres av andre deltakere. Bruk hodetelefoner for å hindre mikrofonen i å registrere andre lyder.