Feilsøk problemer knyttet til opptak av møter

Viktig:

• Opptak av møter er bare tilgjengelig på datamaskiner.
  • Opptak av videomøter er kun tilgjengelig for møter som arrangeres via bestemte Google Workspace-utgaver.

Slik feilsøker du problemer knyttet til opptak av møter.

Finn ut hvordan du tar opp videomøter.

Finn ut hvorfor opptak er deaktivert

Opptak kan deaktiveres hvis

• administratoren har slått av opptaksfunksjonen
  • Workspace-utgaven du bruker, ikke støtter ikke opptak
  • Google Disk-kontoen din er deaktivert
  • du ikke har tillatelse til å ta opp det aktuelle videomøtet
  • du er i et grupperom. Grupperom støtter ikke opptak.

Kontakt administratoren for å kontrollere at

Finner ikke opptaksknappen
  • Bekreft at administratoren din har slått på opptak for Meet i Google-administrasjonskonsollen.
  • Bekreft at du bruker Meet på en datamaskin. Opptaksfunksjonen er kun tilgjengelig i versjonen tilpasset datamaskiner.
  • Du kan ikke ta opptak hvis du bare blir med for å presentere, for eksempel via en datamaskin mens du allerede er i et videokonferanserom. Du må først bli med i videomøtet og begynne å presentere, og så kan du ta opp.
  • Du kan ikke ta opptak dersom møtet ble opprettet i et konferanserom (f.eks. Meet-maskinvare) eller generert av en annen prosess, for eksempel via et Chrome-programtillegg. Planlegg møtet i Kalender, eller sørg for at en person – ikke en enhet – starter eventuelle ad hoc-møter.
  • Hvis du ikke lenger kan ta opp et gjentakende møte som tidligere tillot opptak, må du sørge for at møtearrangørens konto ikke er deaktivert. Det kan nemlig også føre til at opptak deaktiveres for møtene arrangert via den kontoen. Du kan løse dette problemet ved å slette møtet fra Kalender-aktiviteten, lagre det og legge til en ny møtekode for å gjenopprette møtet med deg som ny eier.
Finner ikke opptaket
  • Opptak må genereres og er ikke tilgjengelige umiddelbart etter at det aktuelle opptaket er avsluttet.
  • Når et opptak er klart, mottar både møtearrangøren og den som startet opptaket, en link til opptaket på e-post.
  • Opptakslinken legges også til i Kalender-aktiviteten og lagres i møtearrangørens mappe for Meet-opptak på Min disk.
Jeg kunne ta opp møter før, men kan ikke gjøre det nå

Spør administratoren din om opptak av videomøter er slått på. Finn ut mer om opptak av videomøter.

I Google Disk står det at opptaket mitt «Behandles fortsatt»
  • «Behandles fortsatt» betyr at opptaket ennå ikke er klart til å bli spilt av.
  • For å spille av opptaket umiddelbart, velg filen og klikk på Mer Mer og så Last ned . Dobbeltklikk på den nedlastede filen på datamaskinen.
Hva skjer med de eksisterende opptakene mine etter at covid-19-funksjonene utløper for organisasjonen min?

Opptakene er fortsatt tilgjengelige på Disk.

Jeg har delt opptaket med noen, men vedkommende kan ikke laste det ned

Sørg for at du tillater at andre kan laste ned filene dine:

1. Åpne Google Disk.
  2. Velg opptaksfilen, og klikk på Del eller Del Del.
  3. Klikk på Avansert nede til høyre.
  4. Fjern avmerkingen for «Slå av alternativene for å laste ned, skrive ut og kopiere for folk som har kommentar- eller lesetilgang».
  5. Klikk på Lagre endringene og så Ferdig.