Ratkaisuja kokousten tallennusongelmiin

Tärkeää:

• Kokouksen tallentaminen on käytettävissä vain tietokoneilla.
  • Videokokousten tallentaminen on käytettävissä vain, jos kokous on järjestetty tietyn Google Workspace ‑version avulla.

Katso alta ohjeita kokouksen tallentamiseen liittyviin ongelmatilanteisiin.

Lue lisää videokokouksen tallentamisesta.

Miksi tallennus on poistettu käytöstä?

Tallennus voidaan poistaa käytöstä seuraavissa tilanteissa:

• Järjestelmänvalvoja on laittanut tallennuksen pois päältä.
  • Workspace-versio ei tue tallennusta.
  • Google Drive on poistettu käytöstä.
  • Sinulla ei ole lupaa tallentaa tiettyä videokokousta.
  • Olet pienryhmähuoneessa. Pienryhmähuoneet eivät tue tallentamista.

Varmista järjestelmänvalvojaltasi, että

Tallennuspainiketta ei löydy
  • Varmista, että järjestelmänvalvoja on ottanut Meetissä tallentamisen käyttöön Google-hallintakonsolista.
  • Käytä Meetiä tietokoneella. Tallentaminen on käytettävissä ainoastaan tietokoneversiossa.
  • Et voi käyttää tallennusta, jos olet jo valmiiksi videokonferenssihuoneessa ja liityt kokoukseen esimerkiksi kannettavalla tietokoneella vain omaa esitystäsi varten. Liity ensin videokokoukseen, aloita esitys ja käynnistä sitten tallennus.
  • Et voi tallentaa, jos kokous luotiin neuvotteluhuonelaitteella (esim. Meet-laitteistolla) tai jos jokin toinen prosessi (esim. Chrome-laajennus) loi sen. Aikatauluta kokous Kalenterissa tai varmista, että ad-hoc-kokoukset aloittaa henkilö eikä laite.
  • Jos et voi enää tallentaa toistuvaa kokousta, jonka pystyit aikaisemmin tallentamaan, varmista, että kokouksen järjestäjän tili on käytössä. Jos kyseinen tili on pois käytöstä, tallentaminen hänen järjestämissään kokouksissa poistetaan käytöstä. Voit korjata ongelman poistamalla kokouksen Kalenterin tapahtumasta, tallentamalla tapahtuman ja lisäämällä sitten uuden kokouskoodin, jolloin sinä olet kokouksen uusi omistaja.
Tallennetta ei löydy
  • Tallenteita ei voi käyttää heti tallennuksen päättymisen jälkeen, sillä niiden luomisessa menee jonkin aikaa.
  • Tallenteen linkin sisältävä sähköposti lähetetään kokouksen järjestäjälle ja tallennuksen aloittaneelle henkilölle.
  • Tallenteen linkki lisätään myös Kalenterin tapahtumaan ja tallennetaan kokouksen järjestäjän Oman Driven Meet-tallenteiden kansioon.
Aikaisemmin kokouksen tallentaminen onnistui mutta nyt ei

Varmista järjestelmänvalvojalta, että videokokousten tallennus on otettu käyttöön. Lue lisää videokokouksen tallentamisesta.

Tallenteen kohdalla Google Drivessa lukee "Käsittely kesken"
  • "Käsittely kesken" tarkoittaa, että tallennetta valmistellaan katsottavaan muotoon.
  • Voit toistaa tallenteen heti valitsemalla tiedoston ja klikkaamalla Lisää Lisää ja sitten Lataa . Kaksoisklikkaa tietokoneelle ladattua tiedostoa.
Mitä nykyisille tallenteilleni tapahtuu, kun COVID19-ominaisuudet poistuvat organisaatioltani?

Tallenteet säilyvät Drivessa.

Jaoin tallenteen toiselle henkilölle, mutta hän ei pysty lataamaan sitä

Varmista, että sallit muiden ladata tiedostojasi:

1. Avaa Google Drive.
  2. Valitse tallenne ja klikkaa Jaa tai Jaa Jaa.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisäasetukset.
  4. Poista kohdan "Poista kommentoijilta/katsojilta käytöstä lataaminen, tulostaminen ja kopioiminen" valinta.
  5. Klikkaa Tallenna muutokset ja sitten Valmis.