Find og løs problemer med optagelse i møder

Vigtigt!

• Du kan kun optage møder på en computer.
  • Det er kun muligt at optage videomøder, hvis de er organiseret ved hjælp af bestemte Google Workspace-udgaver.

Sådan løser du problemer, du kan opleve, når du optager et møde.

Se, hvordan du optager et videomøde.

Find ud af, hvorfor optagelse er deaktiveret

Optagelse kan være deaktiveret, hvis:

• Din administrator har deaktiveret optagelse.
  • Din Workspace-udgave ikke understøtter optagelse.
  • Google Drev er deaktiveret.
  • Du ikke har tilladelse til at optage et bestemt videomøde.
  • Du er i et grupperum. Optagelse er ikke understøttet i grupperum.

Kontakt din administrator for at sikre dig, at:

Jeg kan ikke finde optageknappen
  • Bekræft, at din administrator har aktiveret optagelse i Meet i Google Administrationskonsol.
  • Verificer, at du bruger Meet på en computer. Optagelse er kun tilgængelig for computerversionen.
  • Når du allerede er i et videomødelokale, kan du ikke optage, hvis du kun deltager for at præsentere, f.eks. på en computer. Deltag først i videomødet, begynd din præsentation, og optag derefter.
  • Du kan ikke optage, hvis mødet blev oprettet på en mødelokaleenhed (f.eks. Meet-hardware) eller blev genereret af en anden proces, f.eks. et Chrome-plugin. Planlæg mødet i Kalender, eller sørg for, at det er en bruger og ikke en enhed, der starter eventuelle ad hoc-møder.
  • Hvis du ikke længere kan optage et fast møde, der tidligere kunne optages, skal du tjekke, at mødearrangørens konto ikke er deaktiveret, sådan at optagelser af disse møder, der er organiseret af denne mødearrangør, også er blevet deaktiveret. Du kan løse dette ved at slette mødet fra Kalenderbegivenheden, gemme begivenheden og tilføje en ny mødekode for at genskabe et møde som den nye ejer.
Jeg kan ikke finde optagelsen
  • Optagelserne skal genereres og er ikke tilgængelige med det samme, når en optagelse er afsluttet.
  • Når optagelsen er klar, sendes der en mail med linket til optagelsen til mødearrangøren og den bruger, der startede optagelsen.
  • Linket til optagelsen føjes også til kalenderbegivenheden og gemmes i mødearrangørens mappe med Meet-optagelser i Mit drev.
Tidligere kunne jeg godt optage et møde, men jeg kunne ikke optage det i dag

Kontakt din administrator for at finde ud af, om vedkommende har aktiveret optagelse af videomøder. Få flere oplysninger om optagelse af videomøder.

Min optagelse i Google Drev viser meddelelsen "Behandlingen er stadig i gang"
  • "Behandlingen er stadig i gang" betyder, at optagelsen stadig klargøres til visning.
  • Hvis du vil afspille optagelsen med det samme, skal du vælge filen og klikke på Mere Mere og så Download . Dobbeltklik på den downloadede fil på din computer.
Hvad sker der med mine eksisterende optagelser, når COVID 19-funktionerne udløber for min organisation?

Optagelserne vil fortsat være tilgængelige i Drev.

Jeg har delt optagelsen med en anden, men vedkommende kan ikke downloade den

Sørg for, at du tillader andre at downloade dine filer:

1. Åbn Google Drev.
  2. Vælg den optagede fil, og klik på Del eller Del Del.
  3. Klik på Avanceret nederst til højre.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Deaktiver kommentarskriveres og læseres mulighed for at downloade, udskrive og kopiere".
  5. Klik på Gem ændringer og så Udfør.