Resoldre problemes relacionats amb la gravació en reunions

Important:

• L'opció per gravar una reunió només està disponible a l'ordinador.
  • La gravació de videotrucades només està disponible per a les reunions organitzades a través de determinades edicions de Google Workspace.

A continuació t'expliquem com pots resoldre problemes quan graves una reunió.

Obtén informació sobre com pots gravar una videotrucada.

Informació sobre per què està desactivada la gravació

És possible que la gravació estigui desactivada si:

• El teu administrador l'ha desactivat.
  • La teva edició de Workspace no l'admet.
  • El teu compte de Google Drive està desactivat.
  • No tens permís per gravar una videotrucada concreta.
  • Ets en una sala desdoblada. Les sales desdoblades no admeten les gravacions.

Contacta amb el teu administrador per assegurar-te que:

No trobo el botó de gravació
  • Confirma que el teu administrador hagi activat la gravació a Meet a la consola d'administració de Google.
  • Utilitza Meet en un ordinador, ja que la gravació només està disponible a la versió per a ordinadors.
  • No podràs gravar una reunió si t'hi uneixes només per presentar; per exemple, des d'un portàtil i estant en una sala de videoconferències. Primer t'has d'unir a la videotrucada, començar a presentar i, a continuació, iniciar la gravació.
  • No podràs gravar si la reunió s'ha creat en un dispositiu d'una sala de conferències (com ara el maquinari de Meet) o si s'ha generat mitjançant un altre procés (com ara a través d'un connector de Chrome). Programa la reunió a Calendar o assegura't que una persona, i no un dispositiu, iniciï qualsevol reunió ad hoc.
  • Si ja no pots gravar una reunió recurrent que fins ara permetia la gravació, assegura't que el compte de l'organitzador de la reunió no estigui desactivat, ja que, si és el cas, les gravacions de les reunions que hagi organitzat també es desactivaran. Per corregir-ho, suprimeix la reunió de l'esdeveniment de Calendar, desa'l i, a continuació, afegeix un codi de reunió nou per tornar a crear una reunió i passar a ser-ne el propietari.
No trobo la gravació
  • Les gravacions s'han de generar i, per tant, no estan disponibles immediatament després que la reunió finalitzi.
  • Quan és a punt, s'envia un correu electrònic amb l'enllaç de la gravació a la persona que l'ha iniciat i a l'organitzador de la reunió.
  • Aquest enllaç també s'afegeix a l'esdeveniment de Calendar i es desa a la carpeta Meet Recordings de l'organitzador de la reunió, que es troba a La meva unitat.
Abans podia gravar una reunió, però avui no puc

Contacta amb l'administrador per assegurar-te que hagi activat la gravació de videotrucades. Obtén més informació sobre com pots gravar una videotrucada.

La gravació mostra el missatge "Encara s'està processant" a Google Drive
  • El missatge "Encara s'està processant" vol dir que la gravació encara s'està preparant perquè es pugui veure.
  • Per reproduir la gravació immediatament, selecciona el fitxer i fes clic a Més Més i, a continuació, Baixa . Fes doble clic al fitxer que s'ha baixat a l'ordinador.
Què passarà amb les meves gravacions quan les funcions disponibles mentre duri la COVID-19 hagin caducat per a la meva organització?

Les gravacions continuaran estant disponibles a Drive.

He compartit la gravació amb una altra persona, però no pot baixar-la

Assegura't de permetre que altres persones puguin baixar els teus fitxers. Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Obre Google Drive.
  2. Selecciona el fitxer de la gravació i fes clic a Comparteix o a la icona Comparteix Share.
  3. A la part inferior dreta, fes clic a Configuració avançada.
  4. Desmarca la casella que hi ha al costat de l'opció "Desactiva les opcions perquè els comentadors o lectors puguin baixar, imprimir i copiar l'element".
  5. Fes clic a Desa els canvis i, a continuació, Fet.