Utilitzar Google Meet amb Jamboard o amb Documents, Fulls de càlcul i Presentacions de Google

A Jamboard o a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google, pots:

• Unir-te a una videotrucada de Google Meet.
  • Presentar directament a una videotrucada de Google Meet.

Important: To join a Google Meet video meeting or present from Google Docs, Sheets, Slides, or Jamboard, you must use a computer with a Chrome or Edge browser.

Unir-se a una videotrucada de Google Meet des d'un document, un full, una presentació o un Jamboard

1. A l'ordinador, obre un fitxer en un dels programes següents:
  2. A la part superior dreta, fes clic a Meet .
  3. Tria una opció:
    • Per unir-te a una reunió programada, fes clic al nom de la reunió corresponent.
    • Per unir-te a una reunió amb el codi de la reunió, fes clic a Utilitza un codi de reunió i, a continuació, Introdueix un codi.
  4. Per portar la reunió al document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra, fes clic a Uneix-me a la trucada. A la dreta, es mostrarà la reunió en un tauler lateral.
    • Si has fet clic a "Uneix-me a la trucada", no pots presentar el fitxer ni canviar la manera com la resta de participants veuen la reunió.
  5. Per presentar el document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra, a la part inferior dreta, fes clic a Comparteix la pantalla Compartir la pantalla. A continuació, selecciona la pestanya en què et trobes i fes clic a Comparteix.
    • Important: quan presentes una pestanya del document, del full de càlcul, de la presentació o de la pissarra, no pots canviar quina pestanya presentes. Per canviar d'una pestanya a una altra durant la presentació, pots presentar des de Google Meet.
  6. Per aturar la presentació, a la part inferior dreta, fes clic a Atura la presentació Cancel·lar la presentació.

Iniciar una videotrucada nova de Google Meet des d'un fitxer

1. A l'ordinador, obre un fitxer a Jamboard o a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Meet .
  3. Per iniciar una reunió nova, fes clic a Inicia una reunió nova. A la dreta, es mostrarà la reunió en un tauler lateral.
  4. Per convidar persones a una reunió i:
    • Afegir altres persones a la trucada: al costat de "Només la videotrucada", fes clic a Copia .
    • Afegir altres persones a la trucada i col·laborar al fitxer: al costat de l'opció "El fitxer i la videotrucada", fes clic a Copia .
  5. Per presentar el document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra, a la part inferior dreta, fes clic a Comparteix la pantalla Compartir la pantalla. A continuació, selecciona la pestanya en què et trobes i fes clic a Comparteix.
    • Per aturar la presentació, a la part inferior dreta, fes clic a Atura la presentació Cancel·lar la presentació.
    • Important: quan presentes una pestanya del document, del full de càlcul, de la presentació o de la pissarra, no pots canviar quina pestanya presentes. Per canviar d'una pestanya a una altra durant la presentació, pots presentar des de Google Meet.
  6. Per sortir de la videotrucada, a la part inferior dreta, fes clic a Surt de la trucada Finalitza la trucada.

Transferir una videotrucada de Google Meet a un fitxer

Pots transferir una videotrucada de Google Meet directament a la pestanya del document, del full o de la presentació al mateix dispositiu.

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una reunió.
  3. A Jamboard o a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google, obre el fitxer a què vulguis transmetre la videotrucada de Google Meet.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Meet .
  5. Fes clic a Porta aquí la trucada.
    • Quan portes una videotrucada a un document, un full de càlcul, una presentació o una pissarra, no s'hi presenta la teva pestanya.
    • Per presentar el document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra, a la part inferior dreta, fes clic a Comparteix la pantalla Compartir la pantalla. A continuació, selecciona la pestanya en què et trobes i fes clic a Comparteix.
      • Important: quan presentes una pestanya del document, del full de càlcul, de la presentació o de la pissarra, no pots canviar quina pestanya presentes. Per canviar d'una pestanya a una altra durant la presentació, pots presentar des de Google Meet.
  6. Per sortir de la videotrucada, a la part inferior dreta, fes clic a Surt de la trucada Finalitza la trucada.
Presentar des d'un fitxer a una videotrucada de Google Meet

Pots presentar directament des d'un fitxer de Jamboard o de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google a una videotrucada de Google Meet. Quan utilitzes aquesta opció, el micròfon, l'altaveu i la càmera no estan disponibles.

1. Uneix-te a una videotrucada de Google Meet.
  2. Obre un fitxer a Documents, Fulls de càlcul, Presentacions o Jamboard.
  3. A la part superior, fes clic a Meet .
  4. Tria una opció:
  5. Fes clic a Presenta només aquesta pestanya.
    • Important: si encara no tens cap reunió oberta i fas clic a Presenta només aquesta pestanya, presentaràs el fitxer però no podràs veure la videotrucada de Meet a la pestanya del fitxer. Per veure el document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra junt amb la videotrucada de Google Meet en una pestanya mentre presentes, segueix els passos per unir-te a una videotrucada des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  6. Selecciona la pestanya en què et trobes.
  7. Per compartir-la, fes clic a Comparteix.
    • Important: quan presentes una pestanya del document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra, no pots canviar quina pestanya presentes. Per canviar d'una pestanya a una altra durant la presentació, pots presentar des de Google Meet.
  8. Quan tornis a Meet, podràs veure el contingut que has presentat directament a la reunió.

Compartir des d'un fitxer enllaços per a una videotrucada

Si fas servir un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google mentre ets en una videotrucada de Google Meet, pots compartir l'enllaç del fitxer amb tots els participants de la reunió. També pots compartir l'URL de la videotrucada.

Compartir l'enllaç per a un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions
Pots compartir l'enllaç del fitxer amb tots els participants de la reunió a través del xat de Meet.
  1. A l'ordinador, obre un fitxer en un dels programes següents:
  2. Uneix-te a una videotrucada de Google Meet des del teu fitxer o presenta del fitxer a la videotrucada.
  3. Tria el pas més adient al teu cas:
    • Si acabes de presentar el fitxer a la videotrucada, a la part superior dreta, fes clic a Comparteix la pantalla Compartir la pantalla.
    • Si t'has unit a la trucada des del fitxer, a la part superior dreta, fes clic a .
  4. Fes clic a Comparteix el fitxer al xat de Meet.
  5. Si els participants de la reunió no tenen accés a un fitxer del qual ets propietari o al qual tens accés d'edició, pot ser que aparegui una finestra emergent. Per decidir quina funció tindran al teu fitxer, selecciona Lector, Comentador o Editor.
    • Consell: si ets propietari de l'esdeveniment de Calendar o hi tens accés de modificació, el fitxer també s'adjuntarà a l'esdeveniment de Calendar. Si no vols adjuntar-lo, desselecciona l'opció "Adjunta el fitxer a l'esdeveniment de Calendar".
  6. Fes clic a Comparteix al xat de Meet.

Comparteix l'enllaç de la videotrucada.

• Comparteix la videotrucada:
    1. A la dreta, fes clic a Més More and then Persones.
    2. Al tauler "Comparteix un enllaç per afegir altres persones", fes clic a Només la videotrucada.
  • Comparteix la videotrucada i el fitxer:
    1. A la dreta, fes clic a Més More and then Persones.
    2. Al tauler "Comparteix un enllaç per afegir altres persones", fes clic a El fitxer i la videotrucada.

Consells de resolució de problemes

"Tinc problemes d'àudio o de vídeo"

• Si no sents l'àudio a la pestanya del document, del full de càlcul, de la presentació o de la pissarra, comprova si el lloc web està silenciat:
    1. A la part superior, fes clic amb el botó dret a la pestanya.
    2. Fes clic a Deixa de silenciar el lloc web.
  • Si el teu micròfon o la teva càmera no funcionen al document, al full de càlcul o a la presentació, comprova si la càmera o el micròfon tenen l'accés bloquejat a "docs.google.com".

"No puc utilitzar totes les meves funcions de Google Meet"

• Quan portes una videotrucada de Google Meet a un document, a un full de càlcul o a una presentació, algunes funcions de Google Meet no estan disponibles. Per exemple, no pots:
    • Canviar el fons.
    • Crear enquestes ni sessions de Preguntes i respostes.
  • Per utilitzar aquestes funcions, pots moure la videotrucada del document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra a Google Meet. A la part superior dreta, fes clic a Finestra externa Obre en una finestra nova (externa) .

"No puc presentar una altra pestanya"

Quan presentes una pestanya des del document, el full de càlcul, la presentació o la pissarra, has de seleccionar la pestanya per a aquest fitxer. Si tries una altra finestra o una altra pestanya, no podràs presentar la pestanya que volies. Per canviar d'una pestanya a una altra durant la presentació, pots presentar des de Google Meet.

Related resources