Misbruik in een vergadering melden

We doen er alles aan om vergaderingen veilig te houden. Daarom kunt u misbruik melden vanuit Google Meet. U kunt deelnemers melden die ons Beleid voor acceptabel gebruik schenden. Zodra we uw melding hebben ontvangen, onderzoeken we deze en ondernemen we de benodigde actie. We nemen alleen contact met u op als we meer gegevens nodig hebben of informatie voor u hebben.

Meerdere deelnemers tegelijk melden

Belangrijk: U moet alle velden van het misbruikformulier invullen.

1. Klik onderaan het vergaderscherm op Meer opties Meer.
  2. Klik op Misbruik melden .
  3. Selecteer het type misbruik in het pop-upvenster.
  4. Voer de weergavenamen van de misbruik makende gebruikers in.
  5. Beschrijf het probleem.
  6. Klik op Melden.

Een videofragment bijvoegen tijdens misbruik melden

Belangrijk:

• U kunt alleen een videofragment bijvoegen bij een misbruikmelding in vergaderingen die zijn georganiseerd door gebruikers met een consumentenaccount, dus iemand die Meet gebruikt zonder Google Workspace-abonnementsaccount.
  • U kunt geen videofragment bijvoegen bij een misbruikmelding als een gebruiker met een Google Workspace-abonnementsaccount deelneemt aan een vergadering die is georganiseerd door een gebruiker met een consumentenaccount.

Sommige gebruikers zien mogelijk een optioneel selectievakje waarmee ze een videofragment van de vergadering kunnen delen terwijl ze misbruik melden. Google kan het volgende met dit optionele videofragment:

• Inzicht krijgen in de context van een misbruikmelding voor een vergadering. Denk hierbij aan:
    • De vergadering verstoren
    • Intimidatie
    • Kindermishandeling, etc.
  • Het geeft Google meer bewijs van een mogelijke schending van het Beleid voor acceptabel gebruik.

Het volgende geldt voor een videofragment dat wordt gedeeld met Google:

• Het bevat geen audio van de vergadering.
  • Het is niet meer dan één minuut lang.
  • Het wordt alleen gebruikt om misbruik te valideren, waaronder mogelijk handmatige beoordeling, en wordt daarna verwijderd.