Kokouksen väärinkäytöstä ilmoittaminen

Kokouksen tietoturvasta huolehtimiseen liittyvän sitoumuksemme mukaisesti voit ilmoittaa väärinkäytöstä Google Meetissä. Voit tehdä ilmoituksen jokaisesta osallistujasta, joka rikkoo hyväksytyn käytön käytäntöä. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi, tutkimme sen ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin. Otamme sinuun yhteyttä vain, jos tarvitsemme lisätietoja tai jos meillä on antaa niitä sinulle.

Useista osallistujista ilmoittaminen samanaikaisesti

Tärkeää: Kaikki väärinkäyttölomakkeen kentät on täytettävä.

1. Klikkaa kokousnäytön alareunasta Lisäasetukset Lisää.
  2. Valitse Ilmoita väärinkäytöstä .
  3. Valitse ponnahdusikkunassa väärinkäyttötyyppi.
  4. Lisää väärinkäyttäjien julkisesti näkyvät nimet.
  5. Kuvaile ongelmaa.
  6. Valitse Ilmoita.

Videoklipin liittäminen väärinkäyttöilmoitukseen

Tärkeää:

• Voit liittää videoklipin väärinkäyttöilmoitukseen vain kokouksissa, joiden järjestäjä käyttää Meetiä kuluttajatilillä, ei Google Workspace ‑tilillä.
  • Et voi liittää videoklippiä väärinkäyttöilmoitukseen, jos Google Workspace ‑tiliä käyttävä käyttäjä liittyy kuluttajatiliä käyttävän käyttäjän järjestämään kokoukseen.

Jotkut käyttäjät voivat nähdä valinnaisen valintaruudun, jonka avulla he voivat jakaa videoklipin kokouksesta ilmoittaessaan väärinkäytöstä. Valinnainen videoklippi

• auttaa Googlea ymmärtämään kokousta koskevan väärinkäyttöilmoituksen kontekstin. Esimerkkejä:
    • häirintä
    • ahdistelu
    • lasten hyväksikäyttö jne.
  • Videoklippi tarjoaa Googlelle lisätodisteita mahdollisista hyväksyttyä käyttöä koskevan käytännön rikkomuksista.

Googlelle jaettu videoklippi

• ei sisällä kokouksen audiota
  • kestää enintään minuutin
  • on tarkoitettu vain väärinkäytön vahvistamiseen (tämä voi sisältää manuaalisen tarkastuksen), minkä jälkeen se poistetaan.