Rapportér misbrug i et møde

Som en del af vores forpligtelse til at sørge for, at møder er sikre, har du mulighed for at rapportere misbrug fra Google Meet. Du kan rapportere enhver deltagere, der overtræder vores politik for acceptabel brug. Når du rapporterer dette, undersøger vi sagen og træffer de relevante foranstaltninger. Vi vender kun tilbage til dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger, eller hvis vi har yderligere oplysninger at dele med dig.

Rapportér flere deltagere samtidigt

Vigtigt! Det er obligatorisk at udfylde alle felter i formularen til rapportering af misbrug.

1. Klik på Flere valgmuligheder Mere nederst på en mødeskærm.
  2. Klik på Rapportér misbrug .
  3. Vælg misbrugstypen i pop op-vinduet.
  4. Angiv de viste navne på brugere med problematisk adfærd
  5. Beskriv problemet.
  6. Klik på Rapportér.

Vedhæft et videoklip, mens du rapporterer misbrug

Vigtigt!

• Du kan kun føje et videoklip til din rapportering af misbrug i møder, der er organiseret af en bruger med en forbrugerkonto, dvs. en person, der bruger Meet med en abonnentkonto, der ikke har et Google Workspace-abonnement tilknyttet.
  • Du kan ikke føje et videoklip til din rapportering af misbrug, hvis en bruger med en konto, der har et Google Workspace-abonnent tilknyttet, deltager i et møde, der er organiseret af en bruger med en forbrugerkonto.

Nogle brugere ser muligvis et valgfrit afkrydsningsfelt, hvor de kan dele et videoklip af mødet, mens de rapporterer misbrug. Det valgfri videoklip:

• Giver Google tilladelse til at forstå konteksten bag en rapportering af misbrug. Det omfatter:
    • Mødeafbrydelse
    • Chikane
    • Børnemishandling osv.
  • Bruges til at give Google flere beviser på en potentiel overtrædelse af vores politik for acceptabel brug.

Videoklippet deles med Google:

• Indeholder ikke lyd fra mødet
  • Er ikke mere end ét minut langt
  • Bruges kun til at bekræfte krænkende adfærd, hvilket kan omfatte manuel gennemgang, og slettes derefter