Spor deltakelse og se rapporter for direktesendinger

Kriterier

• Sporing av deltakelse er tilgjengelig for brukere av Google Workspace Essentials, Business Plus, Enterprise Starter, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus og Teaching and Learning Upgrade.
  • Direktesendingsrapporter er kun tilgjengelige for Workspace-brukere som har tilgang til funksjonen for direktesendinger. Direktesending er tilgjengelig i Enterprise Standard-, Enterprise Plus-, Education Plus- og Teaching and Learning Upgrade-utgavene.

Slå på sporing av deltakelse og direktesendingsrapporter

Viktig: Oppmøteregistrering lagres i Meet en kort stund. Rapporter eventuelle registreringsproblemer så snart som mulig.

Sporing av deltakelse og direktesendingsrapporter blir aktivert som standard for organisasjonen din, og kan slås av eller på av administratorer. Finn ut mer

• Brukere som har Google Workspace for Education Plus eller Teaching and Learning Upgrade, mottar automatisk en rapport om deltakelse for alle møter med 2 eller flere deltakere. I tillegg mottar de en direktesendingsrapport for alle direktesendinger.
  • Alle andre kvalifiserte Workspace-brukere kan slå av og på sporing av deltakelse og direktesendingsrapporter i møtet eller i Google Kalender-aktiviteten.
    • Hvis du slår av disse funksjonene i gjentakende møter eller møter som bruker den samme møtekoden, lagres innstillingen for det neste planlagte møtet. Hvis du slår av disse funksjonene av engangsmøter, møter med kallenavn eller møter som er startet umiddelbart, blir funksjonen slått på igjen etter at møtene er avsluttet.
  • Tips: Den som planlegger eller starter et møte, blir vert for møtet. Hvis du overfører et møte til – eller planlegger et møte i – en annen persons kalender, kan det hende at den andre personen blir vert for møtet. Som standard har hvert møte kun én møtevert, men du kan legge til opptil 25 medverter når du har blitt med i møtet.

I et møte

1. Klikk på Vertskontroller nederst.
  2. Fra sidepanelet som åpnes, slår du Oppmøteregistrering på eller av.

I Google Kalender

Gå til calendar.google.com og velg et alternativ:

1. Opprett en ny aktivitet og så klikk på Legg til en Google Meet-videokonferanse
    1. Til høyre klikker du på Endre konferanseinnstillingene Innstillinger
    2. Merk av i boksen ved siden av «Oppmøteregistrering» og så klikk på Lagre.
    3. Fullfør konfigureringen av aktiviteten.
  2. Klikk på et eksisterende møte og så klikk på Endre aktiviteten
    1. Under informasjonen om aktiviteten klikker du på Endre konferanseinnstillingene Innstillinger
    2. Merk av i boksen ved siden av «Oppmøteregistrering» og så klikk på Lagre.

Hent deltakelsesrapporten din

Etter møtet mottar arrangøren en e-post der følgende informasjon er vedlagt i en deltakelsesrapport i Google Sheet-format:

• Deltakerens navn
    • Hvis en deltaker ringer inn via mobiltelefon, vises ikke vedkommendes navn, men noen av sifrene i telefonnummeret.
    • Hvis noen ringer inn via et Google Meet-møterom, vises ikke vedkommendes navn, men navnet på møterommet.
  • Deltakerens e-postadresse
  • Hvor lenge deltakeren var med i en samtale, inkludert tidsstempler for tidspunktene da vedkommende henholdsvis ble med i og forlot samtalen.
    • Hvis en deltaker blir kastet ut av en samtale, blir tidsstempelet for den hendelsen registrert som tidspunktet da deltakeren forlot samtalen.
    • Hvis en deltaker blir med i og forlater samtalen mer enn én gang, vises ikke flere tidsstempler, men den totale tiden vedkommende deltok i samtalen, blir tatt med.

Tips: Møtearrangører mottar deltakelsesrapporter for alle møter – også møter som er startet fra Classroom eller meet.google.com.

Hent direktesendingsrapporten

Etter en direktesending mottar møtearrangøren en e-post der følgende informasjon er vedlagt i en rapport i Google Regneark-format:

• Foredragsholdere og arrangører av direktesendinger som ringte inn til møtet
  • Deltakere som har sett direktesendingen
    • Et diagram som viser seertallene for direktesendingen over tid.
    • Det totale antallet unike seere som ble med i direktesendingen.
      • Hvis rapporten om direktesendinger ikke er slått på før direktesendingen, kan du fortsatt finne antall seere i kvalitetsverktøyet for Meet.
    • Unike seere per minutt.
Tips: Du mottar en rapport i Google Regneark-format for hver direktesending. Rapporten inneholder en egen fane med beregninger for hver gang du starter og stopper den samme direktesendingen.