Fer un seguiment de l'assistència i veure l'informe de reproduccions en directe

Idoneïtat

• El seguiment de l'assistència està disponible per als usuaris de Google Workspace Essentials, Business Plus, Enterprise Starter, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus i Teaching and Learning Upgrade.
  • Els informes de reproducció en directe només estan disponibles per a usuaris de Workspace amb accés a la funció de reproducció en directe. Aquesta funció està disponible per a les edicions Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus i Teaching and Learning Upgrade.

Activa els informes de seguiment d'assistència i de reproducció en directe

Important: el seguiment de l'assistència es conserva a Meet durant un temps limitat. Informa de qualsevol problema de seguiment al més aviat possible.

Els informes de seguiment d'assistència i de reproducció en directe estaran activats de manera predeterminada a la teva organització, i els poden activar o desactivar els administradors. Obtén més informació.

• Els usuaris de Google Workspace for Education Plus i Teaching and Learning Upgrade reben automàticament un informe d'assistència per a qualsevol reunió amb 2 participants o més i un informe de reproducció en directe per a cada esdeveniment de reproducció en directe.
  • La resta d'usuaris de Workspace que siguin aptes poden activar i desactivar els informes de seguiment d'assistència i de reproducció en directe des d'una reunió o des de l'esdeveniment de Google Calendar.
    • Si desactives aquestes funcions a les reunions recurrents o a les reunions que utilitzen el mateix codi, la configuració es desarà per a la pròxima reunió programada. Si les desactives en una reunió única, una reunió amb àlies o una reunió a l'instant, la configuració s'activarà un cop finalitzi la reunió.
  • Consell: La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

En una reunió

1. A la part inferior, fes clic a Controls d'amfitrió .
  2. Al tauler lateral que s'obre, commuta l'opció Seguiment de l'assistència a activada o desactivada.

A Google Calendar

Ves a calendar.google.com i tria una d'aquestes opcions:

1. Crea un esdeveniment i, a continuació, fes clic a Afegeix una videoconferència de Google Meet
    1. A la part dreta, fes clic a Canvia la configuració de la conferència Configuració
    2. Marca la casella "Seguiment de l'assistència" i, a continuació, fes clic a Desa.
    3. Acaba de configurar l'esdeveniment.
  2. Fes clic en una reunió existent i, a continuació, fes clic a Edita l'esdeveniment
    1. A sota dels detalls de l'esdeveniment, fes clic a Canvia la configuració de la conferència Configuració
    2. Marca la casella "Seguiment de l'assistència" i, a continuació, fes clic a Desa.

Obtenir un informe d'assistència

Després de la reunió, l'organitzador rebrà un correu electrònic amb un informe d'assistència adjunt com a full de càlcul de Google amb la informació següent:

• Nom del participant.
    • Si algú truca des d'un dispositiu mòbil, s'inclouran alguns dels dígits del seu número de telèfon en comptes del nom.
    • Si algú truca des d'una sala de reunions de Google Meet, en lloc del seu nom, es mostrarà el nom de la sala.
  • Adreça electrònica del participant.
  • El temps que el participant ha estat a la trucada, incloses les marques de temps corresponents a quan s'hi ha unit en un primer moment i quan ha marxat.
    • Si algú surt d'una trucada per expulsió, aquesta marca de temps es registrarà com el moment en què ha marxat de la trucada.
    • Si algú s'uneix i marxa més d'una vegada durant una trucada, no s'inclouran diverses marques de temps, sinó la durada total de la trucada.

Consell: els organitzadors de les reunions rebran informes d'assistència per a totes les reunions, també les iniciades des de Classroom o des de meet.google.com.

Obtenir un informe de reproducció en directe

Després d'una reproducció en directe, l'organitzador de la reunió rebrà un correu electrònic amb un informe d'assistència adjunt com a full de càlcul de Google amb la informació següent:

• Presentadors i organitzadors de reproduccions en directe que han participat en la reunió per telèfon.
  • Participants que han vist la reproducció en directe.
    • Gràfic de l'audiència de la transmissió en directe al llarg del temps.
    • Nombre total d'espectadors únics que s'han unit a una transmissió en directe.
      • Encara que l'informe de transmissió en directe no estigui activat abans de la transmissió, podràs trobar el recompte d'espectadors a l'eina de qualitat de Meet.
    • Espectadors únics per minut.
Consell: rebràs un informe de Fulls de càlcul de Google per a cada esdeveniment de reproducció en directe. L'informe mostrarà una altra pestanya amb les mètriques corresponents a cada vegada que hagis iniciat i aturat la mateixa transmissió en directe.