Casta Google-möten till tv:n

Om du vill använda Google Meet på en annan skärm än datorn eller den mobila enheten castar du dina möten till Chromecast, tv med inbyggd Chromecast eller Nest Smart Display.

Du kan fortfarande använda kameran, mikrofonen och ljudet från datorn.

Detta behövs

• En tv med ansluten Chromecast*, en inbyggd Chromecast-tv ** eller en Smart Display från Nest
  • En dator med Wi-Fi-anslutning

Läs mer om att konfigurera Chromecast00.

Läs mer om att använda Google Meet

Börja casta

Du kan börja casta innan du går med i ett möte eller när som helst under ett möte.

Innan du går med

1. Öppna mötet med Google Kalender- eller Meet-appen.
  2. Välj Casta det här mötet.
  3. Välj en Cast-kompatibel enhet som du vill använda på fliken Casta.

Under ett möte

1. Välj trepunktersmenyn More längst ned Casta det här mötet.
  2. Välj en Cast-kompatibel enhet som du vill använda på fliken Casta.

Sluta casta

1. Välj trepunktersmenyn More längst ned.
  2. Välj Sluta casta mötet.

*Chromecast (andra generationen) eller senare

**Resultatet på tv:ar kan variera