Google-vergaderingen casten naar uw tv

Als u Google Meet op een ander scherm wilt gebruiken dan het scherm van uw computer of mobiele apparaat, cast u uw vergaderingen naar uw Chromecast, tv met Chromecast ingebouwd of Nest-smartdisplay.

U kunt nog steeds de camera, microfoon en audio van uw computer gebruiken.

Wat je nodig hebt

• Een tv met een aangesloten Chromecast*, een tv met Chromecast ingebouwd** of een Nest-smartdisplay
  • Een computer met een wifi-verbinding

Meer informatie over hoe u uw Chromecast instelt.

Hoe u Google Meet gebruikt

Casten starten

U kunt beginnen met casten voordat u deelneemt aan een vergadering of op elk moment tijdens een vergadering.

Voordat u deelneemt

1. Open de vergadering via Google Agenda of de Meet-app.
  2. Selecteer Deze vergadering casten.
  3. Selecteer op het tabblad Cast het gewenste apparaat dat werkt met Cast.

Tijdens een vergadering

1. Selecteer onderaan het menu met 3 stippen More Deze vergadering casten.
  2. Selecteer op het tabblad Cast het gewenste apparaat dat werkt met Cast.

Casten stoppen

1. Selecteer onderaan het menu met 3 stippen More.
  2. Selecteer Vergadering casten stoppen.

*Chromecast (2e generatie) of hoger

**Prestaties op tv's kunnen variëren