Cast Google Meet til dit fjernsyn

Hvis du vil bruge en anden skærm til Google Meet end skærmen på din computer eller mobilenhed, kan du caste Meet til din Chromecast, dit fjernsyn med indbygget Chromecast, eller din Nest-smartskærm. Du bruger stadig kameraet, mikrofonen og lyden fra din computer eller mobilenhed.

Du skal have følgende

• Et fjernsyn med en tilsluttet Chromecast*, et fjernsyn med indbygget Chromecast** eller en Nest-smartskærm
  • En computer med en Wi-Fi-forbindelse

Se, hvordan du konfigurerer din Chromecast.

Se, hvordan du bruger Google Meet

Kom i gang med at caste

Du kan begynde at caste, før du deltager i et møde eller når som helst under et møde.

Før du deltager

1. Åbn mødet via Google Kalender eller Meet-appen.
  2. Vælg Cast dette møde.
  3. På fanen Cast skal du vælge den Cast-kompatible enhed, du vil bruge.

Under et møde

1. Nederst på skærmen skal du vælge prikmenuen More  Cast dette møde
  2. På fanen Cast skal du vælge den Cast-kompatible enhed, du vil bruge.

Stop med at caste

1. Vælg prikmenuen More nederst på skærmen.
  2. Vælg Stop med at caste mødet

*Chromecast (2. generation) eller nyere

**Ydeevnen på fjernsyn kan variere