Emetre reunions de Google en un televisor

Per utilitzar Google Meet en una pantalla que no sigui la de l'ordinador ni la del dispositiu mòbil, emet les reunions al Chromecast, al televisor amb Chromecast integrat o a la pantalla intel·ligent Nest.

Pots continuar utilitzant la càmera, el micròfon i l'àudio de l'ordinador.

Què necessites

• Un televisor amb un Chromecast connectat,* un televisor amb Chromecast integrat** o una pantalla intel·ligent Nest
  • Un ordinador amb connexió Wi‐Fi

Obtén informació sobre com pots configurar el Chromecast.

Obtén informació sobre com pots utilitzar Google Meet.

Iniciar una emissió

Pots començar a emetre una reunió abans d'unir-t'hi o en qualsevol moment durant el seu progrés.

Abans d'unir-t'hi

1. Obre la reunió amb Google Calendar o amb l'aplicació Meet.
  2. Selecciona Emet aquesta reunió.
  3. A la pestanya Emet, selecciona el dispositiu compatible amb Cast que vulguis utilitzar.

Durant una reunió

1. A la part inferior dreta, selecciona el menú de tres punts More Emet aquesta reunió.
  2. A la pestanya Emet, selecciona el dispositiu compatible amb Cast que vulguis utilitzar.

Aturar l'emissió

1. A la part inferior, selecciona el menú de tres punts More.
  2. Selecciona Atura l'emissió de la reunió.

*Chromecast (2nd gen) or later

**Performance on TVs may vary