Sådan anvendes Google Meet-indstillingerne på de begivenheder, der oprettes i eller overføres til andre Google-kalendere

Brug Google Kalender til at oprette og overføre begivenheder

Tilgængeligheden af visse Google Meet-funktioner i et videomøde afhænger af Google Workspace for Education-udgaven og de indstillinger for videomøder, der gælder for arrangøren af kalenderbegivenheden.

Hvis arrangøren af kalenderbegivenheden har adgang til visse mødefunktioner i Meet (f.eks. optagelser af møder), vil funktionerne være tilgængelige i alle de møder, vedkommende arrangerer. Hvis denne person ikke har adgang til visse funktioner, er disse funktioner ikke tilgængelige i de møder, vedkommende arrangerer.

Vigtigt! Udtrykket "kalenderbegivenhedens arrangør" i denne artikel henviser til ejeren af begivenheden i Google Kalender og kan være en anden bruger end den person, der oprettede begivenheden, i de tilfælde, hvor en begivenhed blev oprettet i eller overført til en anden kalender.

Opret en begivenhed i, eller overfør en begivenhed til en anden persons primære kalender

Når du opretter en begivenhed i eller overfører en begivenhed til en anden persons primære kalender, angives ejeren af den primære kalender som kalenderbegivenhedens arrangør. Hvis du f.eks. overfører begivenheden til en kollega, angives vedkommende som kalenderbegivenhedens arrangør.

I sådanne tilfælde afhænger funktionerne i mødet af de politikker for videomøder, der gælder for kalenderbegivenhedens arrangør. For Google Workspace-brugere er disse funktioner tilgængelige på baggrund af indstillingerne for varenumre og Google Workspace Administrationskonsol.

Tip! Hvis du klikker på en begivenhed i Google Kalender, kan du også se, hvem arrangøren af kalenderbegivenheden er.

Dette kan have visse konsekvenser som f.eks.:

• Hvis mødet optages, er det ikke den person, der oprindeligt oprettede begivenheden, som modtager en mail med optagelsen, men derimod arrangøren af kalenderbegivenheden.
  • Hvis du opretter en begivenhed i eller overfører en begivenhed til en person, der ikke kan optage møder på baggrund af vedkommendes indstillinger for varenumre eller Google Workspace Administrationskonsol, kan denne person ikke optage mødet.
  • Hvis du opretter et møde i en anden persons primære kalender, bliver du ikke automatisk inviteret til mødebegivenheden. Du skal tilføje dig selv som gæst, hvis du vil deltage.

Opret en begivenhed i eller overfør en begivenhed til en ikke-primær kalender

Når du opretter en begivenhed i eller overfører en begivenhed til en ikke-primær kalender, ændres arrangøren af kalenderbegivenheden ikke. Af samme grund ændres tilgængeligheden af Meet-funktioner ikke for det pågældende møde.

Dette kan have visse konsekvenser som f.eks.:

• Hvis du overfører en begivenhed til en ikke-primær kalender, og du forlader organisationen, inden mødet finder sted, fungerer mødelinket ikke længere. Mødedeltagerne kan stadig finde begivenheden i deres kalender, men de kan ikke bruge mødelinket.

Tip! Hvis dette sker, og mødelinket ikke længere fungerer, skal du fjerne det eksisterende mødelink og tilføje et nyt. Den bruger, der tilføjer det nye Meet-link, angives som kalenderbegivenhedens arrangør.

• For møder, der er arrangeret via en Google Workspace for Education-konto eller en personlig Google-konto: Hvis de gæster, der ikke er medtaget i kalenderinvitationen, anmoder om at deltage i begivenheden, skal den bruger, der føjede mødelinket til kalenderbegivenheden (dette kan være den person, der oprindeligt oprettede mødet, eller en anden), være til stede for at give dem adgang til mødet.