Komma igång med Google Workspace Marketplace

På Google Workspace Marketplace kan du få ett brett utbud av appar och tillägg som gör Google-appar som Gmail, Google Dokument, Google Kalender, Google Kalkylark och Google Meet ännu mer användbara.

Komma igång som appanvändare, utvecklare eller administratör

Appanvändare: Skaffa Marketplace-appar

Google-användare kan ladda ned appar och tillägg från Google Workspace Marketplace. Marketplace-appar utökar Google Workspace-appfunktionerna och kopplar dem till andra produkter du använder på jobbet, i skolan eller på fritiden. Exempel:

Kom igång:

Utvecklare: Utveckla och publicera appar

Som utvecklare kan du skapa appar som automatiserar uppgifter, integrerar Google Workspace med produkter från tredje part och förbättrar kommunikation och samarbete.

Kom igång:

Administratörer: Hantera Marketplace-appar för organisationen

Som administratör kan du hjälpa användarna att maximera sina arbetsflöden samtidigt som du skyddar organisationens data.

Kom igång: