Aan de slag met Google Workspace Marketplace

In de Google Workspace Marketplace vindt u veel verschillende apps en add-ons die Google-apps zoals Gmail, Google Documenten, Google Agenda, Google Spreadsheets en Google Meet nog nuttiger maken.

Aan de slag als app-gebruiker, ontwikkelaar of beheerder

App-gebruikers: Marketplace-apps downloaden

Google-gebruikers kunnen apps en add-ons downloaden via de Google Workspace Marketplace. Marketplace-apps breiden de functies van de Google Workspace-app uit en koppelen ze aan andere producten die u gebruikt voor werk, school of plezier. Voorbeeld:

Aan de slag:

Ontwikkelaars: apps ontwikkelen en publiceren

Als ontwikkelaar kunt u apps maken die taken automatiseren, Google Workspace integreren met producten van derden en de communicatie en samenwerking verbeteren.

Aan de slag:

Beheerders: Marketplace-apps beheren voor uw organisatie

Als beheerder kunt u uw gebruikers helpen hun workflow te maximaliseren en tegelijkertijd de gegevens van uw organisatie te beschermen.

Aan de slag: